Andre Schilder

De Schilders in actie voor Beat Batten

Wij zijn Andre, Kim, Bo en Sven. Wij lopen op 4 oktober de Buddyrun 2020 in Bronckhorst om zoveel mogelijk geld op te halen voor ons vriendje Rocco. Zowel Rocco zelf als Bo en Sven weten niet wat de ziekte van Batten inhoudt. Dat houden wij graag zo. Het geld dat wij ophalen wordt door Stichting Beat Batten gebruikt om meer onderzoek naar deze ziekte te financieren. Helpen jullie ons mee met jullie donatie? Op naar een toekomst voor Rocco en de andere Batten kindjes! .

Batten Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

15
02/03/2020
11:41

Sabrina -

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.