Andre Schilder

De Schilders in actie voor Beat Batten

Wij zijn Andre, Kim, Bo en Sven. Wij lopen op 4 oktober de Buddyrun 2020 in Bronckhorst om zoveel mogelijk geld op te halen voor ons vriendje Rocco. Zowel Rocco zelf als Bo en Sven weten niet wat de ziekte van Batten inhoudt. Dat houden wij graag zo. Het geld dat wij ophalen wordt door Stichting Beat Batten gebruikt om meer onderzoek naar deze ziekte te financieren. Helpen jullie ons mee met jullie donatie? Op naar een toekomst voor Rocco en de andere Batten kindjes! .

Batten Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

15
02/03/2020
11:41

Sabrina -

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.