Normal 19878e49e7a44059f3cc1d57b8e468e15c5e16a7

Antoinet Voois | Ik loop de IJsselloop voor Beat Batten

Antoinet Voois

Raised

310
310% reached of my target amount € 100
Qr
achieved from my goal

Still to go:

MIJN MOTIVATIE Ik ga lopen voor Beat Batten om geld binnenin te zamelen die nodig is voor onderzoeken voor geschikte medicijnen etc . Dat ze snel iets kunnen vinden voor de kinderen die aan deze ziekte lijden. Zodat ze ook een mooi leven mogen hebben. Ik hoop daar ook een bijdrage aan te mogen leveren doordat ik mee doe een deze IJsselloop van 5 km en dat hopelijk veel mensen mij willen sponseren.

De ziekte van Batten

Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. 

Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen.

Shirtsponsors

Het zou tof zijn als we alle deelnemers die voor Beat Batten lopen een eigen herkenbaar shirt kunnen aanbieden. Hiervoor zijn wij dan ook op zoek naar 10 tot 15 bedrijven die 150 euro willen sponsoren in ruil voor hun bedrijfslogo op de achterkant van het shirt. Meer weten? mail naar koos@beatbatten.nl

Na afloop: Meadow op het Deventer Stadsstrand

Meadow op het Deventer Stadsstrand is gedurende deze dag de verzamelplek voor alle lopers voor Beat Batten. Doe mee met de gezamenlijke warming up of kom gewoon na afloop voor een hapje of drankje langs. Om 16:00 uur maken we  het eindbedrag van de actie bekend! 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.