Danny Ellenbroek

Help en Doneer

More information

Batten Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten. Zelf ben ik vader van een dochter van 1,5 jaar. Door zelf vader te zijn kan ik me het niet voorstellen hoe het zou zijn als mijn dochter batten zou hebben. Elke kind heeft het recht om opgroeien en elke ouder moet hiervan kunnen genieten. Als ik de Stichting Beat Batten kan helpen door mij in te zetten doe ik dat graag. Jullie donatie geeft mij extra motivatie en helpt de stichting. Dus doneer en help!!!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

15
12/09/2020
22:24

Frank Hulscher

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.