Daphne Verdiesen-van Weeren

Wie rent met mij de Marathon van Rotterdam voor Beat Batten?

Het zal je maar gebeuren, dat je te horen krijgt dat je kind ongeneeslijk ziek is. Je wereld stort in. En je hebt nog maar één wens: dat er een medicijn komt, waardoor je kind tóch een toekomst heeft.

Kinderen met de ziekte van Batten lijden aan een stofwisselingsziekte waarbij de cellen in de hersenen langzaam afsterven. Onderzoek naar deze afschuwelijke aandoening is hard nodig, en dat kost geld. Daarom doe ik mee aan 'inactievoorbatten' en loop ik 5 april 2020 de Marathon van Rotterdam. Doe je mee? Loop mee, of doneer! Zodat ook kinderen met Batten een toekomst krijgen. Alvast bedankt!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

12
01/12/2020
20:54

Anonymous

View all
  View all
14/10/2020 | 22:09

één wens

Zondag 11 oktober om 11u klonk het startschot van de NN Marathon Rotterdam vanuit Ulvenhout en 4u18m later voltooide ik hem. Dankzij Max, Eveliene, Hanneke, Miranda, Geert, Margot, Mark, Jelle, Liselotte, Peter, Kevin, Monique, Martijn, Leon, sTeun en alle supporters langs de route was het een tocht om nooit te vergeten. De renners en fietsers waren op tijd, in een Beat Batten t-shirt, op de afgesproken plaatsen en ik kreeg precies zoals gevraagd op de juiste momenten iets te drinken of te eten. Overal stonden vrienden, familie en kennissen. Ik heb gelachen, gehuild en genoten.   Als je een gezond kind hebt dan heb je wel duizend wensen, wanneer je kind ziek is dan heb je er maar één. De naamsbekendheid is in Ulvenhout vergroot. Ik wens dat kinderen met Batten kans op een toekomst krijgen.   Ik wil graag iedereen die gedoneerd heeft bedanken voor hun steun aan Beat Batten.

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.