Djulita Timmermans - van der Lende

Ik loop voor Beat Batten

Ik loop de Ijsselloop voor Beat Batten

DE ZIEKTE VAN BATTEN
Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar.

Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen.

SHIRTSPONSORS

Het zou tof zijn als we alle deelnemers die voor Beat Batten lopen een eigen herkenbaar shirt kunnen aanbieden. Hiervoor zijn wij de ook op zoek naar 10 bedrijven die 150 euro willen sponsoren in ruil voor het bedrijfslogo op de achterkant het shirt. Meer weten? mail naar koos@beatbatten.nl

NA AFLOOP: MEADOW OP HET DEVENTER STADSSTRAND

Meadow op het Deventer Stadsstrand is gedurende deze dag de verzamelplek voor ale lopers voor Beat Batten. Doe mee met de gezamenlijke warming up of kom na afloop langs voor een hapje of drankje en leuke livemuziek. Om 16:00 uur maken we hier eindbedrag van de actie bekend! Samen sterk voor Beat Batten!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

25
04/03/2020
19:37

Anonymous

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.