Normal 8b777a75d59f820302a163bfc7c8a6c4f6419be1

Ik loop voor Beat Batten

Djulita Timmermans - van der Lende

Raised

90
90% reached of my target amount € 100
Qr

Still to go:

Ik loop de Ijsselloop voor Beat Batten

DE ZIEKTE VAN BATTEN
Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar.

Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen.

SHIRTSPONSORS

Het zou tof zijn als we alle deelnemers die voor Beat Batten lopen een eigen herkenbaar shirt kunnen aanbieden. Hiervoor zijn wij de ook op zoek naar 10 bedrijven die 150 euro willen sponsoren in ruil voor het bedrijfslogo op de achterkant het shirt. Meer weten? mail naar koos@beatbatten.nl

NA AFLOOP: MEADOW OP HET DEVENTER STADSSTRAND

Meadow op het Deventer Stadsstrand is gedurende deze dag de verzamelplek voor ale lopers voor Beat Batten. Doe mee met de gezamenlijke warming up of kom na afloop langs voor een hapje of drankje en leuke livemuziek. Om 16:00 uur maken we hier eindbedrag van de actie bekend! Samen sterk voor Beat Batten!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.