Een gelukkig en gezond 2022

Een gezond 2022 !
van totaal € 1.000 (0%)

Wil jij jouw familie, vrienden, kennisen, collega's en bekenden een gepersonaliseerde nieuwjaarswens sturen? Dat kan!

Wat moet je doen?

* Stuur een mail naar info@beatbatten.nl voorzien van jouw naam, mobiele telefoonnummer en een foto in landscape formaat.
* Deel de social media post over deze actie met jouw netwerk.
* De afbeelding maken wij kosteloos voor je, donaties zijn heel erg welkom!
* Stuur jouw afbeelding tijdens de jaarwisseling via WhatsApp en wens daarmee al jouw contacten een mooi 2022!

Batten
Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.