Elise en Mariel | Wij lopen de Ijsselloop voor Beat Batten

Elise en Mariel
Normal f34bb5fc66ab6db75f3d1df4cf31da6011c15b7a
Qr
van totaal € 250 (228%)

Wij rennen voor een ontzettend lief meisje genaamd ❤Pleun❤ en ook voor alle andere kinderen die getroffen zijn door de ziekte van Batten. Elk kind verdiend een onbezorgd en gezond leven en door geld in te zamelen komen we met z'n allen een stapje dichterbij om meer onderzoek te doen naar deze slopende ziekte. Hier willen wij graag onze steentje aan bijdragen! Dus doneer!..en help een prachtig en gedreven stel, Koos en Eef en hun andere dochter Billie naar dit doel! 

De ziekte van Batten

Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen.

Shirtsponsors

Het zou tof zijn als we alle deelnemers die voor Beat Batten lopen een eigen herkenbaar shirt kunnen aanbieden. Hiervoor zijn wij dan ook op zoek naar 10 tot 15 bedrijven die 150 euro willen sponsoren in ruil voor hun bedrijfslogo op de achterkant van het shirt. Meer weten? mail naar koos@beatbatten.nl

Na afloop: Meadow op het Deventer Stadsstrand

Meadow op het Deventer Stadsstrand is gedurende deze dag de verzamelplek voor alle lopers voor Beat Batten. Doe mee met de gezamenlijke warming up of kom gewoon na afloop voor een hapje of drankje langs. Om 16:00 uur maken we het eindbedrag van de actie bekend!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 20-02-2020 | 15:26
€ 25 07-02-2020 | 09:01 Succes meiden!
€ 5 01-02-2020 | 10:52
€ 25 31-01-2020 | 23:16 Veel succes! Zet hem op!
€ 15 28-01-2020 | 14:53 Als moeder van 2 gezonde jongens, moet je vind ik ook stil staan bij de ouders die iedere dag hun kind extra zorg moeten geven omdat hun niet gezond is. . Heb ook een ongelofelijke bewondering voor de ouders die iedere dag weer de kracht vinden. Ik hoop dan ook dat er ook veel steun en donaties binnen komen voor Beat Batten!