WOLF Rally Oss - No3 | Team Roeland / van Grinsven

Fokke Roeland
van totaal € 1.000 (50%)

Team Roeland / van Grinsven doet op 11 september mee met de WOLF Rally Oss - No3. tijdens deze rally vragen wij aandacht voor Beat Batten. Met onze deelname dragen wij bij aan onderzoek naar de ziekte van Batten. Wil jij onze deelname sponsoren en daarmee ook bijdragen aan onderzoek naar de ziekte van Batten?

Batten
Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar.

Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 500 19-08-2021 | 09:59 Deelname en zilver sponsor WOLF Rally Oss - No3