Normal 7f7b473954c6c3f902a6924cc9820b58fd1c9f1c

Frank Oosterwegel | Ik loop de IJsselloop voor Beat Batten

Frank Oosterwegel

Raised

620
124% reached of my target amount € 500
Qr

Still to go:

Het ergste wat je als ouders kan overkomen is horen dat je kind ernstig ziek is en niet oud zal worden. Een gruwelijke gedachte, maar helaas zijn ze voor sommigen ouders keiharde realiteit. Als zoiets in je eigen vriendengroep gebeurt, staat het leven even stil. Om bekend te geven aan deze ziekte moeten we juist bewegen, ik ga daarom, voor het eerst in mijn leven, meedoen aan een hardloopwedstrijd. Op zondag 19 april start ik op de 10 kilometer-wedstrijd van de jaarlijkse IJsselloop, om mijn actie extra kracht bij te zetten zal ik na binnenkomst, met veel van mijn vrienden ook aan de start staan van de 5 kilometer-wedstrijd. Ik ga de komende maanden keihard trainen om het uiterste uit mezelf te halen.

Wil jij me steunen?

Voor Pleun 

De ziekte van Batten

Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. 

Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen.

Shirtsponsors

Het zou tof zijn als we alle deelnemers die voor Beat Batten lopen een eigen herkenbaar shirt kunnen aanbieden. Hiervoor zijn wij dan ook op zoek naar 10 tot 15 bedrijven die 150 euro willen sponsoren in ruil voor hun bedrijfslogo op de achterkant van het shirt. Meer weten? mail naar koos@beatbatten.nl

Na afloop: Meadow op het Deventer Stadsstrand

Meadow op het Deventer Stadsstrand is gedurende deze dag de verzamelplek voor alle lopers voor Beat Batten. Doe mee met de gezamenlijke warming up of kom gewoon na afloop voor een hapje of drankje langs. Om 16:00 uur maken we  het eindbedrag van de actie bekend! 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.