Kelly & Dani & Jay Cecilia & Jazz & Manoe

Kelly, Dani, Jay ,Cecilia, Jazz & Manoe | Wij lopen voor Beat Batten

Dit jaar lopen wij voor het eerst de Ijsselloop met onze kinderen. Dani (6), Jay(4), Manoe(8) en Jazz(9) nemen deel aan de kidsrun. Kelly en Cecilia lopen de 5 km. Via LinkedIn lazen wij het artikel over de dochter van Koos die helaas de ziekte Batten heeft. Koos is een oud klasgenoot van Cecilia. Een verdrietig artikel, waaruit blijkt dat niet alles vanzelfsprekend is en dat je moet genieten van de kleine dingen. “

Ik heb direct Kelly een bericht gestuurd en nadat ook Kelly het artikel had gelezen, zeiden allebei direct, we melden ons aan”. We gaan dit jaar toch deelnemen met onze kinderen, waarom dan niet gelijk voor de stichting Beat Batten! Wij zijn beide moeder en kunnen ons niet voorstellen hoe verdrietig en zwaar deze strijd moet zijn voor Koos en zijn familie. Maar zeker ook voor alle anderen gezinnen die te maken hebben met deze ziekte. Soms is de wereld zo oneerlijk verdeeld. Heb elkaar lief!!

Ook onze bootcamptrainer Geronimo is enthousiast over ons initiatief en heeft direct besloten ons (en dus de Stichting Beat Batten) te sponsoren door shirtsponsor te worden. Studio Geronimo sponsort mede de shirts die de lopers zullen dragen tijdens de run. Op deze manier bundelen wij onze krachten en hopen wij door onze deelname nog veel meer geld te kunnen ophalen voor de stichting Beat Batten!

Kom in actie!

Liefs, Kelly & Dani & Jay Cecilia & Jazz & Manoe

 

De ziekte van Batten

Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. 

Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

Loop je ook mee voor Beat Batten?

Doe jij 19 april 2020 mee aan de IJsselloop in Deventer en wil je tegelijkertijd een goed doel steunen? We zijn op zoek naar 100 lopers die elk minimaal 100 euro sponsorgeld willen binnenhalen via onze online actiepagina zodat we deze dag samen minimaal 10.000 euro kunnen doneren aan Stichting Beat Batten. Meedoen? mail naar koos@beatbatten.nl. LET OP: je dient jezelf wel gewoon in te schrijven op www.ijsselloop.nl

Shirtsponsors

Het zou tof zijn als we alle deelnemers die voor Beat Batten lopen een eigen herkenbaar shirt kunnen aanbieden. Hiervoor zijn wij dan ook op zoek naar 10 tot 15 bedrijven die 150 euro willen sponsoren in ruil voor hun bedrijfslogo op de achterkant van het shirt. Meer weten? mail naar koos@beatbatten.nl

Na afloop: Meadow op het Deventer Stadsstrand

Meadow op het Deventer Stadsstrand is gedurende deze dag de verzamelplek voor alle lopers voor Beat Batten. Doe mee met de gezamenlijke warming up of kom gewoon na afloop voor een hapje of drankje langs. Om 16:00 uur maken we  het eindbedrag van de actie bekend! 

.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

15
03/03/2020
08:04

Liesbeth

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.