Robin Huis in t Veld

Robin Huis in 't Veld | Ik loop de IJsselloop voor Beat Batten

Het ergste wat je als ouder kan overkomen is dat je kind ernstig ziek wordt. Als je vrienden te horen krijgen dat hun kind de ziekte van Batten heeft, en je vervolgens hoort wat deze ziekte inhoudt, word je stil. Wanneer je de vraag krijgt of je wilt helpen om in actie te komen voor deze ziekte is er uiteraard geen enkele twijfel. Zeker als dit ook nog eens kan door het uitoefenen van één van je favoriete activiteiten: hardlopen💪

Om mijn prestatie kracht bij te zetten loop ik deze IJsselloop niet alleen de 10 km, maar zal daarna ook nog de 5 km lopen met de rest van onze vrienden!
Uiteraard hoop ik een mooi bedrag binnen te halen, maar zeker zo belangrijk om hiermee onze vrienden een hart onder de riem steken….daarom voor Pleun❤


Wil je mij steunen?🙏

De ziekte van Batten

Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. 

Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen.

Shirtsponsors

Het zou tof zijn als we alle deelnemers die voor Beat Batten lopen een eigen herkenbaar shirt kunnen aanbieden. Hiervoor zijn wij dan ook op zoek naar 10 tot 15 bedrijven die 150 euro willen sponsoren in ruil voor hun bedrijfslogo op de achterkant van het shirt. Meer weten? mail naar koos@beatbatten.nl

Na afloop: Meadow op het Deventer Stadsstrand

Meadow op het Deventer Stadsstrand is gedurende deze dag de verzamelplek voor alle lopers voor Beat Batten. Doe mee met de gezamenlijke warming up of kom gewoon na afloop voor een hapje of drankje langs. Om 16:00 uur maken we  het eindbedrag van de actie bekend! 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

15
19/04/2020
11:50

Merle en Bas Hegeman

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.