Ronald Goudberg

WOLF Rally Oss - No3 Team Goud fotografie

Team Goud Fotografie is voor de 3de maal betrokken bij de organisatie van de WOLF Rally Oss. Op 11 september vindt deze 3de editie plaats en vragen wij aandacht voor Beat Batten! Ik zou jullie willen vragen mij hierbij te helpen door mij te sponsoren. Zo dragen wij samen bij aan de financiering van onderzoek naar deze vorm van kinderdementie.

Batten
Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.