Arjan Bijl

Schoonheidsopleiding Aventus

Studenten van de schoonheidsopleiding van Aventus zetten zich in om geld in te zamelen voor Stichting Beat Batten. Op donderdag 30 januari as. organiseren zij in de Schoonheidssalon van Aventus een beauty avond waarop verschillende behandelingen in te plannen zijn. De opbrengsten van deze behandelingen zijn voor dit goede doel.

Behandelingen;

  • Epileren, verven van de wenkbrauwen €7,50
  • Manicure €7,50
  • Gellak €20,00
  • Huidanalyse €5,00

Betalingsmethode : pinnen & contant Waar; Aventus Apeldoorn, Laan van de mensenrechten Wanneer; 30 januari van 17.00 - 20.00

Batten

Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

300,50
20/03/2020
08:59

ROC Aventus Deventer

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.