Arjan Bijl

Schoonheidsopleiding Aventus

Studenten van de schoonheidsopleiding van Aventus zetten zich in om geld in te zamelen voor Stichting Beat Batten. Op donderdag 30 januari as. organiseren zij in de Schoonheidssalon van Aventus een beauty avond waarop verschillende behandelingen in te plannen zijn. De opbrengsten van deze behandelingen zijn voor dit goede doel.

Behandelingen;

  • Epileren, verven van de wenkbrauwen €7,50
  • Manicure €7,50
  • Gellak €20,00
  • Huidanalyse €5,00

Betalingsmethode : pinnen & contant Waar; Aventus Apeldoorn, Laan van de mensenrechten Wanneer; 30 januari van 17.00 - 20.00

Batten

Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

300,50
20/03/2020
08:59

ROC Aventus Deventer

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.