Servaas Raedts

Steun Servaas en doneer voor onderzoek naar de ziekte van Batten!

Stichting Beat Batten heeft als doel om geld in te zamelen om zo te komen tot een therapie voor genezing of behandeling van ziekte van Batten. Door mij te sponsoren kan je meedoen! En ik werk me er (letterlijk) voor in het zweet!

De ziekte van Batten is een stofwisselingsziekte, ook wel metabole ziekten genoemd. Metabole ziekten zijn slopers, letterlijk. Ze maken het lichaam kapot. In plaats van dat het kind opgroeit, begint een proces van onomkeerbare aftakeling, zowel lichamelijk als verstandelijk.

De ziekte van Batten is altijd dodelijk en momenteel is er geen genezing mogelijk. Ook zijn er (nog) geen behandelingen die de ziekte stoppen of vertragen.

Zonder onderzoek en zonder medicijnen maken kinderen met Batten geen kans.
Daarom is er Beat Batten!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

25
12/10/2019
12:23

Anonymous

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.