Sieta Vente Hoekstra

Active4BeatBatten

( Lid van team: DVJ Insights | 2019  )

De ziekte Batten heeft zo'n grote impact op kind en gezin. De komende maanden zetten wij ons in. Met de inzameling van geld kan ik een (kleine) bijdrage leveren aan de totstandkoming van een therapie voor genezing of behandeling van de ziekte van Batten. Op zondag 6 oktober loop ik de 10 KM Singelloop in Utrecht.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25
14/09/2019
18:01

Alex Vente

Bekijk alle

Stichting Beat Batten! is opgericht in 2007 en is het voornaamste goede doel in Nederland dat geld ophaalt en steunt voor onderzoek naar Batten. Daarnaast zet de stichting zich via partners in voor voorlichting richting medici, onderzoekers en familie.