Team de Waardige Waard | Samen Sterk voor Beat Batten

Team de Waardige Waard
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 600 (100%)

Simone & Suwikki

Steun samen met ons het onderzoek naar deze ziekte. Door krachten te bundelen kunnen we grote dingen bereiken.

DEVENTER BUDDY CHALLENGE

SPORTIEVE CHALLENGES IN STRIJD TEGEN SLOPENDE KINDERZIEKTE BATTEN
Stel je eens voor, je hebt een actief, spelend kind waar je een gezonde, actieve toekomst voor ziet. Maar dan wordt je kind vergeetachtig, beweegt moeilijk en krijgt epileptische aanvallen en belandt zelfs in een rolstoel. Dát is wat de ziekte van Batten doet. Een stille, maar slopende kinderziekte.

BUDDY'S IN ACTIE
Op zondag 29 september gaan we iets groots doen in de strijd tegen deze ziekte. Op het Deventer Stadsstrand kun je meedoen aan de Buddy Challenge. In een laagdrempelige festivalsfeer doe je mee aan verschillende workouts, challenges en andere sportieve uitdagingen. Doe mee met je vaste sportmaatje, je partner, collega, vader, oma, kind, hond, buurvrouw of wie je maar wilt. Jonge kinderen en mensen met een beperking kunnen op het Helden-parcours laten zien wat ze kunnen. Heel Deventer in actie voor de ziekte van Batten. 

DE ZIEKTE VAN BATTEN
Food, Relax, Inspire en Sport vormen samen het woord FRIS. Trainingsstudio FRIS staat voor een actief, gezond leven in een veilige, sociale omgeving. Precies die dingen die bij de ziekte van Batten in het gedrang komen. Kinderen met Batten leiden de eerste vijf jaar van hun leven op het oog zorgeloos. Ze rennen, spelen en maken vriendjes. Maar als vanzelf beginnen de problemen. Ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie. Uiteindelijk komen kinderen met Batten in een rolstoel terecht, ze verliezen de mogelijkheid tot communiceren en tussen het 15e en 25e levensjaar volgt onvermijdelijk het overlijden. Voor zo’n zestig kinderen in Nederland is dat op dit moment hun toekomstbeeld. Laten we er alles aan doen om de toekomst met Batten een stukje zorgelozer te maken!

DEVENTER BUDDY CHALLENGE OP HET DEVENTER STADSSTRAND
De Buddy Challenge zit vol workshops, clinics en natuurlijk de nodige sportieve uitdagingen. Natuurlijk wordt er samen met tal van partners gezorgd voor andere activiteiten voor jong en oud.
Het complete programma vind je op www.buddychallenge.nl


INSCHRIJVEN
Een team bestaat uit maximaal twee personen, inschrijven kost €25 per team. De challenge begint gelijk na inschrijven, want het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk sponsorgeld voor Stichting Beat Batten op te halen bij vrienden, familie, collega’s, kennissen en wie je nog meer kunt bedenken. Je krijgt een eigen online actiepagina om zoveel mogelijk geld op te halen. Eindig jij in de top tien hoogst ingezamelde sponsorbedragen? Dan heb je de eerste punten voor de Buddy Challenge al binnen! 

PRAKTISCHE INFO
Buddy gevonden? Ga dan snel naar www.buddychallenge.nl om jullie inschrijving te bevestigen. Zoek sponsoren en hou je mailbox in de gaten. We houden je digitaal op de hoogte over het evenement. Uiteraard kun je nog een aantal gratis trainingen volgen om goed beslagen ten ijs te komen. Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar tanjahogenberg@gmail.com

MEADOW FEST / F.R.I.S. FESTIVAL

Zondag 29 september staat niet alleen in het teken van de sportieve activiteiten rondom de Deventer Buddy Challenge. Deze dag organiseren we namelijk ook een nieuw tof festival op het Deventer Stadsstrand vol muzikale en andere activiteiten voor het hele gezin. Meer info volgt binnenkort op www.meadow-deventer.nl. Samen sterk voor Beat Batten!

Bekijk alle
€ 15 29-09-2019 | 09:10
€ 25 28-09-2019 | 22:54
€ 5 28-09-2019 | 19:20
€ 300 28-09-2019 | 17:27 Namens de medewerkers van de Waardige Waard
€ 15 28-09-2019 | 16:03