WOLF Rally Oss - No3 | Team Pansier

Team Pansier
van totaal € 1.000 (50%)

Team Pansier doet op 11 september mee met de WOLF Rally Oss - No3. Tijdens deze rally vragen wij aandacht voor Beat Batten. Met onze deelname én onze sponsoring dragen wij bij aan de financiering van onderzoek naar de ziekte van Batten, ook wel een vorm van Kinderdementie genoemd. Willen jullie ons helpen? Dat kan door onze deelname te sponsoren, daarmee dragen jullie ook direct bij aan de financiering van onderzoek. Alvast ontzettend veel dank!

Batten
Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar.

Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 500 13-08-2021 | 09:45 Zilver sponsor WOLF Rally Oss - No3