Yavor de Groot

Are you ready to Beat Batten? - Sponsor mij of doe mee!

( Member of team: Familie Janisse - Dercksen | 2020 )

Hallo allemaal,

Op 4 oktober doe ik voor de dochter van één van mijn beste vrienden mee aan een Obstacle Run voor Beat Batten, sponsor mij of doe zelf ook mee!

Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen.

Daarom is er Stichting Beat Batten. Sponsoren en/of zelf ook meedoen? Voor onderzoek naar een mogelijke behandeling voor deze ziekte is veel geld nodig en hieraan wil ik graag bijdragen. Ik zou het leuk vinden als je mij hiervoor wil sponsoren.

Alle sponsorbedragen zijn welkom. Zelf meedoen aan de Obstacle Run kan natuurlijk ook.

Alvast heel erg bedankt voor je (sportieve) bijdrage en tot 4 oktober in Bronckhorst!

Dan kan je met eigen ogen bekijken hoe hard ik ga afzien tijdens deze run…

Hartelijke groet,

Yavor de Groot

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

50
18/04/2020
08:55

Anonymous

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.