Wolf Rally Oss 2de editie | 2020

Ready, set the date, GO!!

Heb jij een bijzondere auto (niet elektrisch!) en rij jij alleen of samen met jouw team mee op zaterdag 12 september met de tweede Wolf Rally in Oss? Alle deelnemers moeten beschikken over een geldig rijbewijs en een geldig APK bewijs voor de auto. Inschrijven kan middels het inschrijvingsformulier. Na het invullen van het inschrijfformulier en betaling via de website, ontvang jij jouw inschrijvingsbevestiging met een factuur en ben je aangemeld voor de rally. Zodra het maximum van 60 teams is bereikt, wordt jouw aanmelding toegevoegd aan de wachtlijst. Mochten teams zich terugtrekken voor deelname wordt de wachtlijst in volgorde van binnenkomst benaderd voor toevoeging aan de deelnemerslijst. Het inschrijfgeld bedraagt per team € 250,= inclusief lunch en diner voor 2 personen.

Inschrijven voor de tweede editie van de WOLF Rally Oss is niet meer mogelijk. Wilt u op de wachtlijst kunt u zich hiervoor aanmelden via mail

Team Wolf Rally Oss

Nieuwsgierig welke teams en auto's er meerijden? Kijk hier naar de deelnemende teams.

880
27/11/2020
14:25

Anonymous

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.