Battling For Batten

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 2.000 (30%)

Wij zijn Jes Events! een organisatie die als doel heeft om iedereen te voorzien van een leven waarin zij hun dromen kunnen naleven. Veel mensen kunnen niet iedere dag besteden zoals zij zouden willen. Ze zijn beperkt in hun doen door ziektes, leefomstandigheden of andere beperkingen. Zo zijn er veel kinderen die niet zomaar kunnen sporten vanwege een ziekte of een beperking. Ook al hebben ze hier wel recht op. Als Jes Events! komen wij op voor deze mensen, zodat ook zij hun dromen uit kunnen laten komen en ook zij kunnen sporten, koken, shoppen, auto rijden of klusjes kunnen doen.

Om dit te realiseren organiseren wij evenementen. Met deze evenementen proberen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor verschillende stichtingen en goede doelen. Zo kan er onderzoek gedaan worden naar bepaalde ziektes en komt er geld beschikbaar om mensen te helpen die het zelf niet meer kunnen.

In samenwerking met stichting Beat Batten organiseren wij de #battlingforbattenchallenge. Met de challenge willen we bekendheid creëren voor de ziekte Batten, en geld ophalen voor onderzoek naar de ziekte Batten. Batten is een stofwisselingsziekte die overwegend voorkomt bij kinderen. Kinderen met deze ziekte worden tussen de 15 en 25 jaar oud. Bij deze ziekte krijgen de kinderen vanaf ongeveer het 5de levensjaar last van klachten als blindheid, motorische achterstand, epilepsie aanvallen, cognitieve achteruitgang en communicatieproblemen. Deze kinderen krijgen dus niet echt de kans om echt kind te zijn. Ze kunnen niet net als hun leeftijdsgenoten op voetbal gaan of samen afspreken.

Vandaar dat wij de #battlingforbattenchallenge organiseren. Hierbij zetten wij een challenge op die uitvoerbaar is voor alle leeftijden. De challenge houdt in dat je met een mondkapje voor je ogen een trickshot uitvoert (een bal in een zelfgekozen doel gooit). Het mondkapje voor de ogen vertegenwoordigd de blindheid die wordt veroorzaakt door de ziekte batten. Bij de challenge kun je 3 mensen nomineren en geld doneren via de actielink. Inmiddels heeft Beba het startsein gegeven voor de #BattlingForBattenChallenge 

Onze slogan is ‘’Battling for Batten’’. Deze slogan geeft aan dat we met z’n allen strijden tegen de ziekte van Batten en geld inzamelen om onderzoek te financieren.

Tevens kan er via deze inzamelingspagina geld worden ingezameld. Dus waar wacht je nog op! Maak jouw eigen actiepagina aan en help mee om deze kinderen een mooie toekomst zonder kinderdementie te bieden. Natuurlijk kun je ook de actiepagina van onze challenge bij zoveel mogelijk familieleden en bekenden onder de aandacht  brengen door deze via jouw social media kanalen te verspreiden. #battlingforbattenchallenge

Om er nog een schepje bovenop te doen organiseren wij een online bingo voor degene die gedoneerd hebben aan de #battlingforbattenchallenge. Hiermee willen wij de mensen die gedoneerd hebben bedanken voor hun inzet. De deeemers krijgen online een bingokaart toegestuurd en kunnen de bingo online bijwonen. De bingo zal rondom januari plaatsvinden. Natuurlijk zijn er talloze leuke prijzen te winnen!

Dus heb je nog niet gedoneerd? Doe dit dan snel en help mee!

Volg ook onze Facebook en Instagram pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 

Bekijk alle
€ 10 04-03-2021 | 20:40 Ik zag een ontroerend bericht van de prairie op Terschelling en draag graag een klein steentje bij
€ 15 04-02-2021 | 11:25
€ 5 31-01-2021 | 10:33
€ 10 26-01-2021 | 13:10
€ 10 23-01-2021 | 18:02