Buddy Obstacle Run voor Beat Batten

Target reached
from € 12.500 (117%)

29 juni 2019 is de tweede editie van de Buddy Obstacle run voor Beat Batten. Schrijf je in bij ons en doe mee als sponsorloper van ons team #beatbattenbuddies

De obstacle run voor zowel gezonde als gehandicapte deelnemers die een sportieve uitdaging zoeken in het overwinnen van hindernissen en daarmee wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte Batten steunen.

In een prachtig natuurgebied in Zutphen ligt het parcours dat door bos en water loopt en waarin je wordt uitgedaagd door diverse obstacles. Deze obstacle run is voor gezinnen en sporters, maar is uniek omdat er een Heldenparcours wordt aangelegd voor mensen met een beperking.  Net als vorig jaar loopt ook Maaike met haar zoon Roel mee. Roel heeft Batten en is inmiddels volledig blind, maar samen met zijn moeder wil hij ook dit jaar weer graag in zijn eigen tempo het heldenparcours doen! Ook Rocco zal dit jaar met zijn vader Addy dit jaar samen deelnemen aan het parcours.

Doe jij dit jaar ook mee?
Help je mee om extra geld in te zamelen voor Beat Batten als sponsorloper? Maak dan je eigen actiepagina aan. Nodig je vrienden, buren en familie uit om mee te lopen in jouw team of vraag ze voor een bijdrage op jouw actiepagina. Klik hier om je eigen actiepagina aan te maken. Maar je kan natuurlijk ook bij scholen of bij winkels / bedrijven in je buurt vragen om jouw team te sponseren. Samen steunen we Beat Batten.

Zelf niet meedoen maar wel een team steunen? Dat kan. Doe een vrijwillige bijdrage of zet je in vrijwilliger bij het event.

Samen hindernissen overwinnen en voldaan de eindstreep halen, dat is het motto! Op het terrein van het evenement zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig en natuurlijk is er volop vertier en plezier.

 
Praktsche informatie
-Voor kinderen vanaf 5 jaar is een 3 km parcours, dat niet door het water zal lopen en het kind moet begeleid worden door minimaal 1 volwassene.
-Deelnemers vanaf 12 jaar kunnen kiezen uit een 3, 6 en 9 km parcours. Het 6 en 9 km parcours gaat over en door water en daarvoor is dan ook zwemvaardigheid nodig. Het 6 km parcours is uitdagend voor de sportieve jongeren, gezinnen en sporters. Het 9 km parcours is bij uitstek geschikt voor de getrainde sporters. Gave hindernissen van bijvoorbeeld 20 meter lang en zeer gevarieerd parcours door de natuur. Zo is er voor ieder wat wils.
-Voor de Helden, sporters met een handicap, is een speciaal parcours uitgezet. Zij krijgen de begeleiding die ze nodig hebben d.m.v. één of meerdere buddy’s.

Locatie
Veldesebosweg 30, Warnsveld

Mee lopen?

Dat is heel gemakkelijk:

  1. Inschrijven: de stichting beat batten doet de inschrijving.
    Stuur een mailtje met je naam door en wij zorgen voor de rest!
  1. Daarna kan je je aanmelden als sponsorloper door een actie pagina aan te maken.
    Op deze pagina kun je je als sponsorloper kenbaar maken, waarna je jouw omgeving kan uitnodigen om jullie te gaan sponsoren. (Lees hier de tips & tricks)


Aanmelden als vrijwilliger of heb je vragen?
Mail info@beatbatten.com

 

View all
€ 5 15-11-2019 | 22:27 To: Team Rocco & Addy
€ 50 26-10-2019 | 11:20 To: Team Roel en Maaike
€ 500 02-10-2019 | 11:22 To: Team Roel en Maaike Voor een toekomst zonder kinderdementie...... Claudia & Dave Stapel Famke & Daan
€ 25 18-07-2019 | 22:28 To: Team Roel en Maaike
€ 10 17-07-2019 | 23:09 To: Team Roel en Maaike