Buddyrun Obstacle Run | 2020

Raised

7.872
26% reached of total of € 30.000

Still to go:

Als gevolg van de onzekere situatie die door de corona uitbraak is ontstaan, is de Buddy Obstacle Run in 2020 in Zutphen komen te vervallen. Maar niet getreurd! De Beat Batten teamleaden zetten zich nu in tijdens de herfsteditie van de Buddy Obstacle Run in Bronckhorst op 4 oktober 2020.

Wordt jij onderdeel van het Stichtiing Beat Batten sponsorteam en zet jij op 4 oktober jouw sportieve inspanning in om zoveel mogelijk geld in te zamelen om onderzoek naar de ziekte van Batten te financieren? 

Als jij je al had ingeschreven voor de Buddyrun in Zutphen, dan heb je een mail ontvangen van de organisatie van de Buddyrun met het verzoek om aan te geven of je jouw deelname wilt verplaatsen naar 4 oktober. Als je op deze mail geantwoord hebt, dan hoef jij je niet opnieuw aan te melden.

Als jij je nog niet had ingeschreven, schrijf je dan alsnog in via deze link

Jouw actiepagina kun je hier aanmaken. Heb je vragen of hulp bij nodig bij het aanmaken van een actiepagina? Neem dan contact met ons op via de mail.

 

=========================================================================================

Zaterdag 27 juni 2020 vindt de derde editie van de Buddy Obstacle Run in Zutphen plaats! UITGESTELD NAAR BRONCKHORST OP 4 OKTOBER 2020!

In de schaduw van de bomen rijzen uiteenlopende hindernissen op, van klein en natuurlijk tot grotesk gebouwd en uitdagend. De start en finish van het evenement zijn gelokaliseerd op het terrein van de lokale voetbalvereniging Warnsveldse Boys. De Buddy Obstacle Run in Zutphen kent drie afstanden; er is een 3 km parcours, 6 km parcours en 9 km parcours.

3 km vanaf de leeftijd van 5 jaar en toegankelijk voor gehandicapte sporters, 6 km voor deelnemers vanaf 10 jaar en toegankelijk voor gehandicapte sporters. De 9 km voor deelnemers vanaf 14 jaar. Klik hier voor meer detailinformatie over deelname en leeftijden voor de reguliere deelnemers.

Gehandicapte deelnemers kunnen – nadat het inschrijfproces via deze link succesvol is doorlopen en de betaling is ontvangen meedoen aan de 3 km of 6 km. De gehandicapte deelnemers worden begeleid door één of meerdere buddy’s vanuit de organisatie.
Opgave kan individueel, maar ook in groepen. Bij inschrijving als groep start de groep gezamenlijk mits de groep groter is dan 50 personen.

Zien wat de Buddy Obstacle Run inhoudt: bekijk dan de filmpjes op dit youtubekanaal.

Laat jij je tijdens deze mooie run sponsoren om geld in te zamelen tegen de ziekte van Batten? Deze vorm van kinderdementie is dodelijk, daarom is onderzoek mogelijk maken naar deze ziekte van levensbelang. Jouw sponsorpagina kun je hier aanmaken.