Buddyrun Obstacle Run | 2020

Dit evenement is afgesloten, voor de Buddy Obstacle Run 2021, klik hier.

=========================================================================================

Als gevolg van de maatregelen is ook de Buddy Obstacle Run in Bronckhorst uitgesteld.

=========================================================================================

Als gevolg van de onzekere situatie die door de corona uitbraak is ontstaan, is de Buddy Obstacle Run in 2020 in Zutphen komen te vervallen. Maar niet getreurd! De Beat Batten teamleaden zetten zich nu in tijdens de herfsteditie van de Buddy Obstacle Run in Bronckhorst op 4 oktober 2020.

Wordt jij onderdeel van het Stichtiing Beat Batten sponsorteam en zet jij op 4 oktober jouw sportieve inspanning in om zoveel mogelijk geld in te zamelen om onderzoek naar de ziekte van Batten te financieren? 

Als jij je al had ingeschreven voor de Buddyrun in Zutphen, dan heb je een mail ontvangen van de organisatie van de Buddyrun met het verzoek om aan te geven of je jouw deelname wilt verplaatsen naar 4 oktober. Als je op deze mail geantwoord hebt, dan hoef jij je niet opnieuw aan te melden.

Als jij je nog niet had ingeschreven, schrijf je dan alsnog in via deze link

Jouw actiepagina kun je hier aanmaken. Heb je vragen of hulp bij nodig bij het aanmaken van een actiepagina? Neem dan contact met ons op via de mail.

=========================================================================================

Zaterdag 27 juni 2020 vindt de derde editie van de Buddy Obstacle Run in Zutphen plaats! UITGESTELD NAAR BRONCKHORST OP 4 OKTOBER 2020!

In de schaduw van de bomen rijzen uiteenlopende hindernissen op, van klein en natuurlijk tot grotesk gebouwd en uitdagend. De start en finish van het evenement zijn gelokaliseerd op het terrein van de lokale voetbalvereniging Warnsveldse Boys. De Buddy Obstacle Run in Zutphen kent drie afstanden; er is een 3 km parcours, 6 km parcours en 9 km parcours.

3 km vanaf de leeftijd van 5 jaar en toegankelijk voor gehandicapte sporters, 6 km voor deelnemers vanaf 10 jaar en toegankelijk voor gehandicapte sporters. De 9 km voor deelnemers vanaf 14 jaar. Klik hier voor meer detailinformatie over deelname en leeftijden voor de reguliere deelnemers.

Gehandicapte deelnemers kunnen – nadat het inschrijfproces via deze link succesvol is doorlopen en de betaling is ontvangen meedoen aan de 3 km of 6 km. De gehandicapte deelnemers worden begeleid door één of meerdere buddy’s vanuit de organisatie.
Opgave kan individueel, maar ook in groepen. Bij inschrijving als groep start de groep gezamenlijk mits de groep groter is dan 50 personen.

Zien wat de Buddy Obstacle Run inhoudt: bekijk dan de filmpjes op dit youtubekanaal.

Laat jij je tijdens deze mooie run sponsoren om geld in te zamelen tegen de ziekte van Batten? Deze vorm van kinderdementie is dodelijk, daarom is onderzoek mogelijk maken naar deze ziekte van levensbelang. Jouw sponsorpagina kun je hier aanmaken.

1.186,40
25/09/2020
10:19

Anonymous

View all
  View all
08/01/2020 | 15:30

Buddy Obstacle Run 2020

Zaterdag 27 juni 2020 vindt de derde editie van de Buddy Obstacle Run plaats. Wat deze run zo fantastisch maakt? Zowel kinderen als volwassenen, getraind of minder getraind, gehandicapt op niet, voor ieder is er een passend parcours. Gaaf toch!? Een gehandicapte deelnemer krijgt in overleg één of meerdere buddy's toegekend tijdens de run. Zo is deze run voor iedereen een feestje! Wil jij dit jaar alleen of met jouw gezin, vriendengroep, collega's (of welke samenstelling dan ook) aan een te gekke en sportieve activiteit deelnemeen? Schrijf je dan in voor de Buddy Obstacle Run. Ook mag je jouw aanmelding via Stichting Beat Batten laten lopen. Dit kan door contact op te nemen per mail. Laat jij jouw deelname sponsoren en draag jij zo bij om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van Batten? Jouw sponsorpagina maak je hier.  Meer informatie vindt je op onze websites;  Buddy Obstacle Run en Stichting Beat Batten   

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.