Padeltoernooi bij TPC Maaspoort voor Stichting Beat Batten

Wie zijn wij?
Wij zijn Matthijs van der Pas, Anis el Addouti, Kiki Cobussen en Jordy Huijsmans. Wij zijn vier Sportkunde studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voor Stichting Beat Batten gaan wij bij tennis- en padelclub Maaspoort in Den Bosch een padeltoernooi organiseren om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van Batten. Enkele van ons hebben al ervaring met padel.
 
Padeltoernooi
Padel is een relatief nieuwe sport, maar tegelijkertijd een populaire sport die snel sport terrein wint. 
Lijkt het jou leuk om mee te doen aan hét padeltoernooi van Den Bosch en omgeving voor Stichting Beat Batten? Dat kan! Wij organiseren op zaterdag 29 mei 2021 het eerste Padeltoernooi voor Stichting Beat Batten bij TPC Maaspoort in Den Bosch. 

Er zijn tijdens dit toernooi 2 poules; Padel; de poule voor de ervaren padel spelers en de poule Jopa; voor de jonge padel spelers die 1 introducé meenemen om tijdens dit toernooi mee te padelen.  Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt € 7,50 per persoon en je schrijft je in per tweetal. De gehele opbrengst van dit toernooi wordt gebruikt om onderzoek te financieren naar de ziekte van Batten.

Batten
Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar.

Inschrijving
Meld je nu aan voor het toernooi door een mail te sturen naar pach.evenementen@gmail.com. Je kunt ervoor kiezen om een tikkie van ons te ontvangen of tijdens het evenement contant af te rekenen. Mocht het evenement onverhoopt niet doorgaan is het niet mogelijk de betaling via tikkie terug te storten. Het bedrag dat betaalt is doormiddel van tikkie zal dan in dat geval gezien worden als een donatie aan Beat Batten. Stuur ons in jouw aanmeldmail de volgende gegevens;

  • Teamnaam
  • Naam deelnemer 1, emailadres, telefoonnummer
  • Naam deelnemer 2, emailadres, telefoonnummer
  • Schrijf je je in voor de poule ‘Padel’ of ‘Jopa’
  • Hoeveel ervaring je hebt met het spelen van padel
  • Of je via een tikkie betaalt of contant op de dag van het evenement

Sponsoring
Laat jouw deelname sponsoren door jouw netwerk van familie, vrienden, collega’s en andere bekenden. Maar hier jouw actiepagina aan én ontvang op het toernooi de enige echte Beat Batten Bidon cadeau!

Tot snel bij TPC Maaspoort
Dus schrijf jezelf snel in met jouw padelmaatje, vriend(in), buurvrouw of collega.

Hopelijk tot dan! Groetjes Matthijs, Jordy, Kiki-May en Anis.

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.