Rondje Thermen - Bussloo | 2019-2020

Ben jij een van de deelnemers aan het 'rondje Bussloo'? Maak dan hier jouw actie aan om je te laten sponsoren voor Stichting Beat Batten.

'Rondje Bussloo'

Bussloo is een van de mooiste recreatiegebieden in Nederland en bij uitstek geschikt om te wandelen en hardlopen. Op zondag 13 oktober wordt er weer een ‘Rondje Bussloo’ gehouden, waar wandelaars en hardlopers hun hard op kunnen halen. Er is de keuze uit vier verschillende afstanden: 5, 7,5, 10 en 15 kilometer.

We (Startfinisch) organiseren het Rondje Thermen Bussloo vier keer per jaar: in de lente, zomer (trail), herfst en met kerst (verlicht parcours). De herfsteditie is altijd mooi, als de bladeren aan de bomen verkleuren en het herfstzonnetje nog schijnt.

We hebben  drank- en rustposten op het parcours. We bieden daar koffie, thee, water en sportdrank aan voor de wandelaars en water en sportdrank voor de hardlopers. Voor de 5, 7,5 en 10 km is dat ongeveer halverwege de route. Voor de 15 km hebben we 2 drank- en rustposten ingericht. Beide posten zijn voorzien van toiletten en zitplaatsen. Bovendien kun je bij de start en finish gebruik maken van de faciliteiten en de kantine van Pitch & Putt Bussloo.

Iedere deelnemer ontvangt een fraai “Rondje Bussloo” aandenken. Wat dat wordt is nog een verassing.  Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een saunavoucher van Thermen Bussloo voor een dagje gratis entree.

Meer informatie over het evenement vind je op www.rondjebussloo.nl.

10
13/12/2019
19:31

Anonymous

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.