Winnen voor Batten!

Wil jij een te gek shirt winnen van jouw favoriete sporter en daarnaast bij kunnen dragen aan een goed doel? Dan is dit je kans!

Wij organiseren de inzamelactie ‘Winnen voor Batten’, waarin we met het thema ‘Topsport’, geld in zamelen voor de zeldzame stofwisselingsziekte Batten.

Wij willen jullie vragen om zoveel mogelijk donaties op te halen via onze actiepagina. Dit kun je doen door langs bekenden te gaan, flessen in te zamelen, noem maar op.

Wanneer je de donatie gaat doen krijg je een keuze; ‘Doneer je op de pagina van de ‘Topsporters' of op die van de ‘Next Generation?’’

Deze keuze is bepalend voor de prijzen waarop jij kans maakt met jouw donatie. Op de pagina van de ‘Topsporters’ zijn prijzen te winnen van sporters die al mooie prestaties bereikt hebben in hun carrière. En op de pagina van de ‘Next Generation’ zijn prijzen te winnen van talenten die je in de toekomst voorbij gaat zien komen.

Hoe maak jij (meer) kans?
Je maakt kans op een van de prijzen door HIER re doneren op onze actiepagina ‘Winnen voor Batten’. Vanaf €15 euro maak jij kans op een van de prijzen.

- Ga naar de categorie van jouw keuze door jouw donatie te plaatsen op de actie ‘Topsporters’ of ‘Next Generation’.
- Vul jouw naam & mailadres in. 
- En vertel bij ‘Welke prijs wil jij winnen?’ wat jouw favoriete prijs is die je op onze Socials voorbij hebt zien komen. (PS. Op deze prijs ga jij extra kans maken.)

Tip om méér kans te maken: ga langs bekenden om te vragen of zij willen doneren en vul jouw naam, mailadres en favoriete prijs in. De nieuwe donatie staat dan op jouw naam, waardoor het totaal bedrag op jouw naam toeneemt en de kans groter wordt op het winnen van een prijs!

De winnaars zullen bekend worden gemaakt via een speciale livestream, dus houd de Socials in de gaten!

Een sportieve groet van,

Aniek, Famke, Rens en Wessel (klik op de link en zie de video's waarin wij onszelf voorstellen)

 

 

Available activities:

  • Categorie Next Generation
  • Topsporters
15
26/11/2020
20:26

Michel Engelaar

To: Topsporters
View all
  View all
19/11/2020 | 9:41

Sporttalent Rens stelt zichzelf voor!

Hoi!, Wij zijn Rens van Breenen, Famke Boonstra, Wessel van der Aar en Aniek Seelen. Samen met de stichting Beat Batten en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen organiseren wij het evenement winnen voor Batten. Hiermee hopen wij zoveel mogelijk geld in te kunnen zamelen om onderzoek na deze ziekte te kunnen bekostigen. Graag stellen wij ons aan jullie voor! Vandaag stelt Rens van Breenen hier zich graag aan jullie voor!

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.