Dank aan onze ambassadeurs en vrijwilligers

Normal 6b61fe4a91bba0cf246aefe6e3a68f4d13ec2374
07-02-2020 | 15:48

Stichting Beat Batten ontvangt geen steun vanuit de overheid. Daarom zijn inzamelingsacties voor ons van groot belang. Onze stichting kent meerdere vrijwilligers en ambassadeurs die zich continue inzetten om ons te steunen. Daar zijn wij hen heel dankbaar voor!

Bij het bedrijf Combex rijden al enge tijd vrachtwagens met trailers met daarop spandoeken van Beat Batten. Een mooie manier om meer naamsbekendheid voor onze stichting te krijgen. Combex en medewerkers, onze hartelijke dank voor jullie hulp!

In Januari was het feest bij Cor en Marian Jansen. Voor de verjaardag vroegen zij in plaats van cadeau's een donatie voor onze stichting. Hiermee haalden zij € 275,= op. Cor en Marian dank jullie wel!

Wil jij onze stichting ook steunen? Wij helpen je graag aan ideeen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via 088-2280000 of per mail.

Heb jij recent ook iets georganiseerd wat jij met ons wilt delen? Wij ontvangen graag een foto en een kort verslag via de mail. Wij zullen jou informeren over de plaatsing van het nieuwsbericht.