Strike against Batten

Normal 6400fcac6575cec17b19ab694fa0331a432c3077
11-03-2020 | 12:40

Gooi een ‘Strike against Batten’!
Op woensdag 25 maart organiseert de Deventer Buitensociëteit een benefietavond voor de Stichting Beat Batten. Deze zeer zeldzame ziekte is een progressieve en dodelijke stofwisselingsziekte bij kinderen. Op dit moment is er nog geen genezing mogelijk, maar ook wij willen ons inzetten om geld in te zamelen voor het zo hard benodigde onderzoek.

De benefietavond is op woensdagavond vanaf 18.00 uur. Je huurt als team (minimaal 4, maximaal 7 personen) een bowlingbaan voor een bedrag van 30 euro. Het volledige bedrag gaat naar de Stichting Beat Batten. Wij ontvangen jou met een gratis hapje en drankje en we delen ook nog wat leuke prijzen uit deze avond!

We hebben leuke prijzen voor het beste bowlingteam, het beste sponsorteam en de orginaliteitsprijs voor het team met de leukste outfit!

Laat je team sponsoren!
Via de website van Beat Batten kun je als team nog extra in actie komen, door mensen te vragen om jouw team te sponsoren middels een donatie. Ga naar de actiepagina voor meer informatie en om je team aan te melden.

Bowl mee voor het goede doel
Wil jij meedoen met je team voor dit goede doel? Reserveer dan snel een baan via onze website, voor 25 maart a.s.. Laten we er met elkaar een mooie avond van maken voor dit goede doel en samen heel veel strikes gooien against Batten!

Reserveer hier jouw baan.