Digitale collecteweek Stichting Beat Batten

05-06-2020 | 18:20

Dinsdag 9 juni is het International Batten Disease Awareness Day. Op deze dag wordt wereldwijd, door allerlei organisaties die zich net als Beat Batten inspannen voor onderzoek naar de ziekte van Batten, aandacht gevraagd voor de ziekte. 

Wij, als Beat Batten, hebben er voor gekozen om deze datum te gebruiken om de hele week aandacht te vragen voor de ziekte.  

We hebben daarom ook een digitale collecteweek opgestart om geld in te zamelen voor onderzoek dat voor de kinderen met Batten van levensbelang is. Juist in deze tijd van Coronamaatregelen, waar alle evenementen waar we normaal gesproken geld inzamelen voor onderzoek, hebben we hiermee een mooi alternatief gevonden om ons werk voor te zetten.

We zoeken ook de media op. Gisteren plaatste emerce al dit artikel over onze actie en vandaag werd onze voorzitter Ronald Jansen geïnterviewd door RTV Meppel. Ook een aantal Bekende Nederlanders zet zich in voor de stichting!

Morgen start de digitale collecteweek voor Beat Batten. Het moment om jouw eigen collectebus aan te maken en het onderzoek naar de ziekte van Batten te steunen. Wil jij ons helpen van deze digitale collecteweek een succes te maken? Maak dan hier jouw eigen digitale collectebus aan!

Dank namens alle Batten kinderen en hun families.