Tijhaar To The Max | Samen sterk voor Beat Batten

Tijhaar To The Max | Samen sterk voor Beat Batten
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (100%)

Linda en Maaike Tijhaar

Wij doen mee met deze challenge omdat we gezinnen die te maken hebben / krijgen met deze kinderziekte Batten een hart onder de riem willen steken. Met zijn allen, op een sterke, sportieve manier geld inzamelen voor de Stichting Beat Batten zodat er mogelijk in de toekomst iets gaat helpen deze ziekte te doen stoppen.

 

DEVENTER BUDDY CHALLENGE

SPORTIEVE CHALLENGES IN STRIJD TEGEN SLOPENDE KINDERZIEKTE BATTEN


Stel je eens voor, je hebt een actief, spelend kind waar je een gezonde, actieve toekomst voor ziet. Maar dan wordt je kind vergeetachtig, beweegt moeilijk en krijgt epileptische aanvallen en belandt zelfs in een rolstoel. Dát is wat de ziekte van Batten doet. Een stille, maar slopende kinderziekte.

BUDDY'S IN ACTIE
Op zondag 29 september gaan we iets groots doen in de strijd tegen deze ziekte. Op het Deventer Stadsstrand kun je meedoen aan de Buddy Challenge. In een laagdrempelige festivalsfeer doe je mee aan verschillende workouts, challenges en andere sportieve uitdagingen. Doe mee met je vaste sportmaatje, je partner, collega, vader, oma, kind, hond, buurvrouw of wie je maar wilt. Jonge kinderen en mensen met een beperking kunnen op het Helden-parcours laten zien wat ze kunnen. Heel Deventer in actie voor de ziekte van Batten.

DE ZIEKTE VAN BATTEN
Food, Relax, Inspire en Sport vormen samen het woord FRIS. Trainingsstudio FRIS staat voor een actief, gezond leven in een veilige, sociale omgeving. Precies die dingen die bij de ziekte van Batten in het gedrang komen. Kinderen met Batten leiden de eerste vijf jaar van hun leven op het oog zorgeloos. Ze rennen, spelen en maken vriendjes. Maar als vanzelf beginnen de problemen. Ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie. Uiteindelijk komen kinderen met Batten in een rolstoel terecht, ze verliezen de mogelijkheid tot communiceren en tussen het 15e en 25e levensjaar volgt onvermijdelijk het overlijden. Voor zo’n zestig kinderen in Nederland is dat op dit moment hun toekomstbeeld. Laten we er alles aan doen om de toekomst met Batten een stukje zorgelozer te maken!

DEVENTER BUDDY CHALLENGE OP HET DEVENTER STADSSTRAND
De Buddy Challenge zit vol workshops, clinics en natuurlijk de nodige sportieve uitdagingen. Natuurlijk wordt er samen met tal van partners gezorgd voor andere activiteiten voor jong en oud.
Het programma is als volgt:
11:30 inschrijven teams
12:00 briefing activiteiten
13:00 uur workshops, workouts en activiteiten I
15:30 uur pauze
16:00 uur workshops, workouts en activiteiten II
17:30 -20:30: BBQ en Borrel

INSCHRIJVEN
Een team bestaat uit maximaal twee personen, inschrijven kost €25 per team. De challenge begint gelijk na inschrijven, want het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk sponsorgeld voor Stichting Beat Batten op te halen bij vrienden, familie, collega’s, kennissen en wie je nog meer kunt bedenken. Je krijgt een eigen online actiepagina om zoveel mogelijk geld op te halen. Eindig jij in de top tien hoogst ingezamelde sponsorbedragen? Dan heb je de eerste punten voor de Buddy Challenge al binnen!

PRAKTISCHE INFO
Buddy gevonden? Ga dan snel naar www.buddychallenge.nl om jullie inschrijving te bevestigen. Zoek sponsoren en hou je mailbox in de gaten. We houden je digitaal op de hoogte over het evenement. Uiteraard kun je nog een aantal gratis trainingen volgen om goed beslagen ten ijs te komen. Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar tanjahogenberg@gmail.com

 

Bekijk alle
€ 15 28-09-2019 | 19:16
€ 15 27-09-2019 | 07:16
€ 25 26-09-2019 | 23:37 Goed initiatief. Super dat jullie dit doen
€ 15 26-09-2019 | 22:44
€ 25 25-09-2019 | 10:05 Succes!!