de Wild Gabbag

de Wild Gabbag ontworpen door Ruud de Wild.

Ruud de Wild: “Ik werd door Erik (de Zwart, ambassadeur Stichting Beat Batten) benaderd of ik wilde meewerken aan de realisatie van de limited edition uitgave van Gabbag om Stichting Beat Batten te steunen. 

Zelf heb ik 3 kinderen… het besef wat kinderen met deze ziekte, maar ook hun gezinnen en direct betrokkenen te wachten staat is verschrikkelijk. .

Met mijn werk wil ik bijdragen aan het besef dat we met elkaar deze kinderen kunnen helpen. Iedereen die straks met deze unieke Gabbag loopt, draagt bij in de strijd tegen de ziekte van Batten. "We’re in this together!”

 

 

 

Jij kunt jouw eigen unieke exemplaar van De Wild Gabbag - We're in this together bestellen in de voorverkoop.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

360
14/06/2021
12:25

de Wild Gabbag

View all
  View all
14/06/2021 | 12:12

Harm Wevers, directeur Gabbag

Dat kinderen bij de geboorte gezond lijken te zijn en dan rond de kleuterleeftijd ineens zo ontzettend veel functies moeten inleveren, daar moet een oplossing voor komen. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben deze limited edition van onze 100% waterdichte rugzak voor Stichting Beat Batten beschikbaar te stellen. Op het werk van Ruud de Wild staan jongvolwassenen afgebeeld. Kinderen met de ziekte van Batten komen veelal te overlijden tussen hun 15de en 25ste levensjaar. Zij bereiken de leeftijd van de afgebeelde jongvolwassen niet. Met elkaar kunnen wij de strijd tegen de ziekte van Batten aangaan. “We’re in this together!”, is dan ook Ruud de Wild zijn boodschap die ook terug te lezen is op de tas.

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.