de Wild Gabbag ontworpen door Ruud de Wild.

de Wild Gabbag
Qr
van totaal € 1.000 (36%)

Ruud de Wild: “Ik werd door Erik (de Zwart, ambassadeur Stichting Beat Batten) benaderd of ik wilde meewerken aan de realisatie van de limited edition uitgave van Gabbag om Stichting Beat Batten te steunen. 

Zelf heb ik 3 kinderen… het besef wat kinderen met deze ziekte, maar ook hun gezinnen en direct betrokkenen te wachten staat is verschrikkelijk. .

Met mijn werk wil ik bijdragen aan het besef dat we met elkaar deze kinderen kunnen helpen. Iedereen die straks met deze unieke Gabbag loopt, draagt bij in de strijd tegen de ziekte van Batten. "We’re in this together!”

 

 

 

Jij kunt jouw eigen unieke exemplaar van De Wild Gabbag - We're in this together bestellen in de voorverkoop.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 360 14-06-2021 | 12:25 Wow, 18 de Wild Gabbag tassen verkocht in de pre order. www.dewildgabbag.nl
Bekijk alle

Harm Wevers, directeur Gabbag

14-06-2021 | 12:12 Dat kinderen bij de geboorte gezond lijken te zijn en dan rond de kleuterleeftijd ineens zo ontzettend veel functies moeten inleveren, daar moet een oplossing voor komen. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben deze limited edition van onze 100% waterdichte rugzak voor Stichting Beat Batten beschikbaar te stellen. Op het werk van Ruud de Wild staan jongvolwassenen afgebeeld. Kinderen met de ziekte van Batten komen veelal te overlijden tussen hun 15de en 25ste levensjaar. Zij bereiken de leeftijd van de afgebeelde jongvolwassen niet. Met elkaar kunnen wij de strijd tegen de ziekte van Batten aangaan. “We’re in this together!”, is dan ook Ruud de Wild zijn boodschap die ook terug te lezen is op de tas.
Lees meer