Gerwin en Helma

Statiegeldacties Supermarkten

( Member of team: Team Beat Batten )

Wij gaan in januari 2022 weer de uitdaging aan om 7000 km in 9 dagen door Scandinavië te rijden. Het zal dit jaar lastiger zijn om bedrijven te vinden die willen die willen doneren voor Beat Batten vanwege het coronavirus. Toch willen we werken aan een mooi bedrag voor Beat Batten (wat juist weer hard nodig is door het coronavirus). Helma heeft een begin gemaakt door het maken van de (kerst)mondkapjes.

Ons plan is om ook minimaal 50 statiegeld acties te organiseren en daar hebben we jouw hulp voor nodig! Als je meedoet en je organiseert 2 statiegeld acties bij supermarkten sturen we 2 posters die zo in de winkel opgehangen kunnen worden. Bovendien krijg je als beloning de Beat Batten Parker Pen thuisgestuurd! Die zijn door een bedrijf gesponsord. Wanneer in 2021 de actie in jouw supermarkt is maakt niet uit! Graag dit bericht delen en ken je iemand die in de supermarkt werkt dan graag even taggen! En nog voor de duidelijkheid: we maken de reis zelf, alles wat wordt ingezameld gaat naar stichting Beat Batten!

Supermarkten die reeds hebben toegezegd;
Albert Heijn Grave                                       
Albert Heijn Beuningen
Albert Heijn Wijchen
Albert Heijn Oss Centrum
Albert Heijn Oss Ruwaard
Albert Heijn Berghem
Albert Heijn Heesch
Albert Heijn Nijmegen Jacobslaan
Albert Heijn Druten
Albert Heijn Millingen a/d Rijn
Albert Heijn Uithuizen
Albert Heijn Winssum
Albert Heijn Appingedam
Jumbo Heesch
Jumbo Beuningen
Jumbo Beneden Leeuwen
Jumbo Winsen
Jumbo Druten
Jumbo Marialaan
Jumbo Gennep
Jumbo Schaijk
Jumbo Bemmel

Houd ons op de hoogte, zo kunnen we deze lijst langer maken! Alvast bedankt!

Batten
Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

121,20
11/07/2021
07:56

Anonymous

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.