Ride out voor onderzoek tegen kinder dementie

Power Bikes Shinobi
from €2,000 (115%)

Op zondag 14 april a.s. organiseren we een ride out voor Stichting Beat Batten.

Stichting Beat Batten zamelt geld in voor onderzoek naar therapieën om de (nu nog) dodelijke kinderziekte Batten te genezen of te behandelen. Batten is een zeer zeldzame stofwisselingsziekte die het lichaam van een kind langzaam maar zeker vernietigt. In plaats van dat het kind opgroeit, begint een proces van onomkeerbare achteruitgang, zowel lichamelijk als geestelijk. Kinderen met Batten ontwikkelen zelfs dementie. De impact van Batten is dus enorm. Zonder onderzoek en zonder medicijnen hebben kinderen met Batten geen schijn van kans!

Wij willen ons voor Stichting Beat Batten inzetten, omdat er nog weinig mensen af weten van deze verschrikkelijke ziekte, wij meer bewustzijn willen creëren en onze bijdragen kunnen leveren aan onderzoek.

Dit willen wij natuurlijk met zoveel mogelijk mensen doen!

We verzamelen om 11:30 bij de MC Donalds te Bodegraven (Goudseweg 30, 2411 HL Bodegraven) en vertrekken om 12:00.

De rit zal +- 2 uur gaan duren.

Het eindpunt zal in het centrum van Blaricum zijn.

Een hapje en een drankje is bij de rit inbegrepen.

Deelname aan de rit €20,- per motorrijder en €10,- per passagier.

Opgeven kan via de mail: powerbikesshinobi@gmail.com

Mocht je niet mee rijden maar wel onze actie willen steunen zijn wij ook heel blij met een donatie!

View all
€430 18-04-2024 | 10:52
€25 16-04-2024 | 11:46
€15 16-04-2024 | 11:33
€50 15-04-2024 | 19:18
€25 14-04-2024 | 10:38
View all

Tips inzet sponsorpagina

03-04-2024 | 20:06 14 april komen we in actie met Power Bikes Shinobi en vragen wij aandacht voor stichting Beat Batten én voor het financieren van hoopgevend onderzoek. Wij verwachten deze Ride Out ruim 60 deelnemende motoren, maar de inschrijving is nog geopend! Help ons van onze Ride Out een zo groot mogelijk succes te maken! Graag delen wij daarvoor een aantal tips hoe deze sponsorpagina het beste in gezet kan worden! Open jullie sponsorpagina en gebruik de 'social sharing' knoppen om de sponsorpagina onder de aandacht van jouw netwerk te zetten. Maak een verzendlijst aan in WhatsApp met de contacten die je wilt benaderen voor hulp. Maak een persoonlijke tekst met jouw motivatie om in actie te komen voor Beat Batten, jouw hulpvraag én de link naar onze gezamelijke pagina. Verzend nu alvast dit bericht naar de aangemaakte verzendlijst. Bewaar de verzendlijst en stuur op de dag van de run nog een bericht naar dezelfde verzendlijst met daarin een bedankje aan de donateurs, een update over het opgehaalde bedrag tot dan toe en dat de run vandaag van start gaat. Vaak helpt zo'n bedankje om nog wat extra donaties te ontvangen. Voeg de Ride Out toe als status op WhatsApp, daardoor wordt de profielfoto omcirkeld en kan men op de profielfoto klikken om de status te lezen. Hier kun je ook de link naar onze sponsorpagina toevoegen. Plaats jouw motivatie om in actie te komen voor Beat Batten, jouw hulpvraag via de 'social sharing' knoppen direct op jouw eigen social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Helaas is er geen mogelijkheid om de sponsorpagina direct op Instagram te plaatsen met behulp van de social sharing knoppen. Wel kun je op Instagram de link naar de sponsorpagina in de bio opnemen. Verwijs in posts over je deelname naar de #linkinbio (en voeg in die linkinbio de link naar onze sponsorpagina toe) en plaats deze in de stories. In de Insta stories is het wél mogelijk om direct een link naar onze sponsorpagina te plaatsen. Plaats updates op tiktok over jullie deelname aan de ride out. Benader lokale media uit jouw woonplaats en geef aan dat je in actie komt tijdens onze Ride Out. Benoem stichting Beat Batten en de noodzaak voor onderzoek naar de ziekte van Batten, beschrijf je motivatie en verwijs naar onze sponsorpagina. Voeg als bijlage jouw foto toe én de QR-code die je via de social sharing knoppen kunt downloaden. Lever blogs aan voor op onze sponsorpagina via info@beatbatten.nl zodat wij het nieuwsbericht aan de sponsorpagina wordt toegevoegd. Tag Stichting Beat Batten op Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn zodat wij de berichten ook weer met ons netwerk kunnen delen voor meer bereik. Check de algemene tips voor een nog groter succes met je sponsorpagina. Heb je vragen? Laat het ons weten via info@beatbatten.nl.         𝕏                     Laatste donaties  
Read more