T

2023 | WOLF Rally Oss - No5 | Team Badman and Robin

Team Badman and Robin
Closed You can't donate anymore
from €1,000 (37%)

Tijdens dit eerste lustrum van WOLF Rally Oss wordt opnieuw aandacht gevraagd voor stichting Beat Batten. Mede dankzij de eerdere edities is er hoopgevend onderzoek gefinancierd voor een behandeling tegen deze nu nog ongeneeslijke en dus dodelijke vorm van kinderdementie. Wij gaan er een te gekke dag van maken en hopen dat jij ons wilt helpen om vervolgonderzoek mogelijk te maken!

Batten
Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar.

Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is tot nu toe dus altijd dodelijk. Ook zijn er NOG geen behandelingen die de ziekte vertragen. Maar er is hoopgevend onderzoek gaande. Draag jij bij aan een toekomst zonder deze vorm van kinderdementie?

View all
€375 30-06-2023 | 13:08