2023 | Bibby Financial Services

Closed You can't donate or start fundraising anymore
from €5,000 (0%)

Bibby Financial Services (BFS) en Stichting Beat Batten

Vanuit BFS staan wij voor familie. Wij zijn een familie bedrijf gevestigd in Waalre. Onze leidraad staat voor verschillende onderdelen van het leven waaronder: Mensen, Milieu, Gemeenschap & Klanten. Onder gemeenschap verstaan wij dat wij als bedrijf om ons heen moeten kijken en de gemeenschappen om ons heen ondersteunen waar dat kan. Via ons klantennetwerk zijn wij in contact gekomen met stichting Beat Batten en kregen we te horen over wat zij doen voor kinderen met de ziekte van Batten. We kregen meteen de motivatie om ons steentje bij te dragen voor de stichting en de onderzoeken die nodig zijn om meer over de ziekte te weten te komen. Dit natuurlijk om ook meer aandacht te brengen naar de ziekte en de stichting om er zo voor te zorgen dat er een behandeling ontwikkeld kan worden d.m.v. het benodigde onderzoek.

Wij gaan daarom starten met een sponsoractie om geld in te zamelen wat erg nodig is voor het hoopgevende onderzoek naar de ziekte van Batten. Intern met al onze collega’s gaan we ons inzetten, ook om deze ziekte onder de aandacht brengen bij onze gemeenschappen.

Bibby Financial Services

Bij Bibby Financial Services financieren we sinds 1982 het midden- en kleinbedrijf (mkb). Wij maken deel uit van de Bibby Line Group, die al meer dan twee eeuwen bestaat en actief is in de financiële dienstverlening, distributie, retail, scheepvaart en bouw.

  • Wij zijn een internationaal opererend bedrijf met vestigingen verspreid over 10 landen en meer dan 1.200 werknemers.
  • Als een betrouwbare, onafhankelijke financiële partner voor ruim 9.000 bedrijven wereldwijd hebben wij een uitstekende reputatie in het leveren van een consistente en hoogwaardige dienstverlening.
  • BFS financiert jaarlijks voor meer dan een miljard euro en beheert meer dan 10 miljard euro omzet voor haar klanten.

Hoopgevend onderzoek

Dankzij hoopgevend onderzoek kan er nu gerichter vervolgonderzoek plaatsvinden om tot een behandeling te komen. Bekijk hier de mini docu waarin Gijs Rademaker Dr. Gijs van Haaften interviewt over het onderzoek én de noodzaak voor dit onderzoek.