2024 | Asterix Atletiek

Wij organiseren jaarlijks meerdere events en vragen hierbij aandacht voor stichting Beat Batten.

Meer informatie over onze vereniging: Asterix Atletiek

Het eerstvolgende event is de Dommelloop op 25 april.

De Dommelloop is een jaarlijke hardloop wedstrijd over de campus van de TU/e, georganiseerd door atleten van de Eindhovense Studenten Atletiekvereniging Asterix.

De komende editie vindt plaats op 25 april 2024Inschrijven kan hier!

Neem gerust een kijkje op de website om meer te weten te komen over de organiserende commissie, of om uitslagen van vorige jaren te bekijken. De uitslagen van afgelopen editie (2023) zijn hier te vinden!

View all
€6 29-04-2024 | 20:55
View all

Kom in actie en steun Beat Batten

23-02-2024 | 13:54 Als deelnemer van de Paarse Boscross kun jij bijdragen in het financieren van hoopgevend onderzoek naar de ziekte van Batten, een nu nog dodelijke vorm van kinderdementie. Maak hier jouw eigen sponsorpagina aan en laat jouw sportieve inzet sponsoren door jouw netwerk. Hieronder lees je een aantal tips hoe je jouw sponsorpagina het beste kunt inzetten. Open jouw eigen sponsorpagina en gebruik de 'social sharing' knoppen om deze te delen op jouw social media kanalen. Maak een verzendlijst in WhatsApp met de contacten die jij voor sponsoring wilt benaderen. Schrijf een persoonlijke tekst met jouw motivatie om in actie te komen voor Beat Batten en voeg de link naar jouw eigen sponsorpagina toe. (Stuur na afloop van de Paarse Boscross een bedankje naar deze lijst met daarin het door jou behaalde resultaat). Voeg jouw actie als status toe op WhatsApp, daardoor wordt jouw profielfoto omcirkelt en kan men op de profielfoto klikken om de status te lezen. Hier kun je ook linkjes naar jouw sponsorpagina aan toe voegen. Het is vanuit Instragram helaas niet mogelijk om jouw actie + link als post te plaatsen, wel kun je de link naar jouw sponsorpagina in jouw bio opnemen en in de stories toevoegen. Tag Stichting Beat Batten en de Paarse Boscross op social media, zodat wij op deze berichten kunnen reageren voor meer bereik. Check meer tips voor een nog groter bereik met jouw sponsorpagina. Heb je vragen over de inzet van jouw sponsorpagina? Laat het ons weten via info@beatbatten.nl.    
Read more