2024 | Benefietconcert de Meerpaal

Als je van dichtbij meemaakt en ziet wat kinderen met Batten moeten inleveren... en dat ze evengoed alles uit hun veel te korte leven halen en genieten van wat er wel kan... dan kun je niet anders dan in actie komen. 

Mijn grote vriend Rocco is nu 14 jaar en blind door de ziekte van Batten. Los daarvan gaat het eigenlijk nog redelijk goed met hem. Maar toch weten we dat hem een verschrikkelijk lot te wachten staat. Ik wil zo graag dat er een oplossing komt voor Rocco en zijn lotgenoten en daarom begon ik drie jaar geleden al met het plan om een benefietavond in de Meerpaal in Dronten te organiseren. Door corona kwam dit stil te liggen. Dus nu is het tijd om dit plan eindelijk uit te voeren.

Wat mij betreft... wordt deze benefietavond een waanzinnige avond met artiesten, zowel uit Dronten als daarbuiten. Een keur aan genres zodat iedereen een avond krijgt om niet te vergeten. 

Daarnaast is het doel om natuurlijk zoveel mogelijk aandacht te vragen voor deze zeldzame en dus nog veel te onbekende ziekte, maar ook zoveel mogelijk geld inzamelen om bij te dragen aan hoopgevend onderzoek.

Via de nieuwsberichten kunnen jullie de voorbereidingen voor dit benefietconcert volgen. Wil je meehelpen? Laat het weten via info@beatbatten.nl zodat we met elkaar in contact komen. 

Wil je alvast doneren om aan dit initiatief bij te dragen? Dan kan via de doneerknop!

Dank je wel!

Henk Pasveer

 

View all
€205.10 12-08-2023 | 19:12 To: 2023 | Meerpaaldagen Dronten Donaties van de Meerpaaldagen
€154.60 12-08-2023 | 17:18 To: 2023 | Meerpaaldagen Dronten
View all

De Meerpaaldagen 2023

12-08-2023 | 11:20 Vandaag zijn wij te gast bij de Meerpaaldagen in Dronten. Dankzij stichtig Prodronten mogen wij vandaag aandacht vragen voor Beat Batten én voor het benefiet dat wordt voorbereid. We hebben nog geen datum voor ons benefiet, zodra deze vaststaat, zullen wij deze bekend maken. Zien we jullie vandaag in Dronten bij de Meerpaaldagen?
Read more