2024 | Marathon van Rotterdam | Team WT

Working Together is Walking Together voor Beat Batten
from €15,000 (67%)

Working Together is Walking Together voor Beat Batten.

Vanuit W.T. Group voelen we ons vereerd om de hoofdsponsor te zijn van Stichting Beat Batten tijdens de Rotterdam Marathon van 2024. We zijn sterk overtuigd van de kracht van samenwerking en de impact die we gezamenlijk kunnen hebben op het bestrijden van de ziekte van Batten. Onze CEO, Maarten van der Hoek, zet zichzelf volledig in voor en tijdens het event en deelt: ' Ik heb afgelopen jaar een patiënt en z’n familie persoonlijk leren kennen en dan wordt pas duidelijk hoe slopend de ziekte is. Van een gezond kind, naar een jongvolwassene die blind is en die nog veel meer te wachten staat. Voor zo’n ziekte móet gewoon meer aandacht zijn en met Daadkracht als een van de kernwaarden van onze W.T. Group moeten we dat ook gewoon voor elkaar kunnen krijgen!’.

Batten is een zeldzame en verwoestende aandoening die het leven van kinderen en hun families hevig beïnvloedt. We zijn vastbesloten om bewustzijn te creëren, fondsen te werven voor onderzoek en steun te bieden aan de getroffen families.

Dit initiatief biedt ons de gelegenheid om niet alleen als bedrijf, maar als gemeenschap onze betrokkenheid te tonen en samen een positieve verandering teweeg te brengen.

We roepen iedereen op om zich bij ons aan te sluiten in deze belangrijke missie. Of je nu deelnemers wilt sponsoren, vrijwilligerswerk wilt doen of gewoon dit bericht wilt delen om bewustzijn te vergroten, jouw steun maakt echt het verschil!

Samen gaan we de uitdaging aan en helpen we zoveel mogelijk fondsen te verzamelen voor onderzoek en aandacht voor de ziekte. Wij bedanken iedereen voor alle steun! 

View all
€15 15-05-2024 | 12:28
€10 01-05-2024 | 08:53
€5 25-04-2024 | 14:35
€100 21-04-2024 | 21:45
€20 21-04-2024 | 09:27 Donatie via de bank, marathon voor Roel
View all

W.T. hoofdsponsor Beat Batten tijdens Marathon Rotterdam

01-12-2023 | 13:53 Working Together is Walking Together voor Beat Batten. Vanuit W.T. Group voelen we ons vereerd om de hoofdsponsor te zijn van Stichting Beat Batten tijdens de Rotterdam Marathon van 2024. We zijn sterk overtuigd van de kracht van samenwerking en de impact die we gezamenlijk kunnen hebben op het bestrijden van de ziekte van Batten. Onze CEO, Maarten van der Hoek, zet zichzelf volledig in voor en tijdens het event en deelt: ' Ik heb afgelopen jaar een patiënt en z’n familie persoonlijk leren kennen en dan wordt pas duidelijk hoe slopend de ziekte is. Van een gezond kind, naar een jongvolwassene die blind is en die nog veel meer te wachten staat. Voor zo’n ziekte móet gewoon meer aandacht zijn en met Daadkracht als een van de kernwaarden van onze W.T. Group moeten we dat ook gewoon voor elkaar kunnen krijgen!’. Batten is een zeldzame en verwoestende aandoening die het leven van kinderen en hun families hevig beïnvloedt. We zijn vastbesloten om bewustzijn te creëren, fondsen te werven voor onderzoek en steun te bieden aan de getroffen families. Dit initiatief biedt ons de gelegenheid om niet alleen als bedrijf, maar als gemeenschap onze betrokkenheid te tonen en samen een positieve verandering teweeg te brengen. We roepen iedereen op om zich bij ons aan te sluiten in deze belangrijke missie. Of je nu deelnemers wilt sponsoren, vrijwilligerswerk wilt doen of gewoon dit bericht wilt delen om bewustzijn te vergroten, jouw steun maakt echt het verschil! Samen gaan we de uitdaging aan en helpen we zoveel mogelijk fondsen te verzamelen voor onderzoek en aandacht voor de ziekte. Wij bedanken iedereen voor alle steun! 
Read more