Game Changers: Gamen voor het goede doel

Gamen voor een toekomst zonder kinderdementie
Closed You can't donate anymore
from €7,500 (151%)

Game Changers is een initiatief welke zich jaarlijks inzet om geld op te halen voor een goed doel. In 2024 zal het evenement van vrijdag 2 t/m zondag 4 februari worden gehouden!

Dit gebeurt door het organiseren van een gamingmarathon, waarin challenges uitgevoerd worden in ruil voor donaties. Ook kan men meedoen met diverse gamingveilingen waar er geboden kan worden op diverse zaken als goodiepakketten, hardware en meer.

De voorgaande edities hebben wij, met groot succes, geld in mogen zamelen voor het Beatrix Spierfonds, het Nationaal MS Fonds, Stichting ALS Nederland, Make-A-Wish, het Nationaal Ouderenfonds, Stichting Energy4All en Duchenne Parent Project

Ook in 2024 zal er een nieuw streamingevent plaats vinden, waar er geld ingezameld zal worden voor Beat Batten. De ziekte van Batten is de benaming voor een groep erfelijke stofwisselingsziekten die vrijwel uitsluitend voorkomt bij kinderen en uiteindelijk zorgt voor dementie bij kinderen.

Houdt deze pagina in de gaten voor aankondigingen omtrent de actie, diverse veilingacties en meer.

Wordt lid van onze pagina en vergeet trouwens niet om al je vrienden uit te nodigen voor onze pagina! Daarnaast kun je lid worden van onze Facebook pagina en Twitch kanaal:

https://www.facebook.com/GameChangersNederland/
https://www.twitch.tv/gamechangersnederland

View all
€20 13-02-2024 | 18:17 Goed bezig
€5 04-02-2024 | 23:54 Jullie eigen schuld! ;) :p 😜
€13 04-02-2024 | 23:51
€10 04-02-2024 | 23:49 Trots op jullie toppers!!
€17.34 04-02-2024 | 23:49
View all

GAMEN VOOR HET GOEDE DOEL IN FEBRUARI

31-12-2023 | 12:39 Game Changers Nederland is een initiatief wat jaarlijks een gamemarathon organiseert voor een goed doel. Het team bestaat een club enthousiaste gamers en zij zullen, in het weekeinde van 2 t/m 4 februari, drie dagen lang gamen om geld op te halen voor stichting Beat Batten. De games die gespeeld worden tijdens de gamemarathon lopen uiteen van Mario Kart tot Dark Souls. De aanwezige gamers zijn daarnaast zeker niet te beroerd om diverse challenges uit te voeren in ruil voor donaties. Een aantal voorbeelden zijn onder andere het eten van hete pepers, stroomschokken krijgen tijdens het gamen, zichzelf laten harsen op bijzondere plekken en gamen met maar één oog. Doneer en maak kans op toffe prijzen! Donateurs maken tijdens de gamemarathon kans op een heleboel prijzen. Per uur zullen er twee games verloot worden onder donateurs, en daarnaast zullen er ook diverse hoofdprijzen vergeven worden als er bepaalde doelstellingen behaald worden. Een overzicht van prijzen vind je op de website: www.GCNL.one! De hoofdprijzen zijn zeker niet mis, en een ieder die doneert maakt dan ook kans op de volgende prijzen: Spider-Man en Crimson Red DualSense controllers Trust Gaming pakket voor PC LEGO Bowser met Super Mario t-shirt Nintendo Switch + Switch Sports Xbox Series X PlayStation 5 Disc Edition Daarnaast zullen er tijdens dit weekend ook diverse veilingen plaats vinden. Een overzicht van de te veilen items kun je in de video bovenin dit artikel bekijken: In 2024 zal Game Changers zichzelf inzetten voor stichting Beat Batten. Dit zullen zij doen door middel van een drie daagse gamemarathon, welke te volgen zal zijn via Facebook en Twitch. Wat is de ziekte van Batten? De ziekte van Batten is de benaming voor een groep erfelijke stofwisselingsziekten die vrijwel uitsluitend voorkomt bij kinderen. Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren. Onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Hun levensverwachting is derhalve niet positief. In Nederland wordt 1 op de 50.000 kinderen getroffen door Batten. Wereldwijd is dat 1 op de 25.000 kinderen. Batten is een (nu nog) dodelijke kinderziekte. Daarom is het doel van Beat Batten geld in te zamelen voor onderzoek naar therapie voor genezing of behandeling van deze vorm van kinderdementie. Meer lezen over de ziekte van Batten? Klik hier. Doneren kan via de officiële actiepagina van stichting Beat Batten!
Read more