2023 | WOLF Rally Oss | Lustrumeditie

Nog te gaan

van totaal € 50.000 (0%)

Na vier geweldige edities hebben we dit jaar het eerste lustrum van de WOLF Rally Oss. Om dit te vieren is de WOLF Rally Oss eenmalig omgetoverd tot een 2-daagse Rally. Met nog mooiere routes en een geweldig avondprogramma inclusief overnachting.  2 en 3 september zijn de dagen om vast te leggen in je agenda.

Heb jij een bijzondere auto? Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs en heeft jouw auto een geldig APK? Blok dan 2 en 3 september in jouw agenda en schrijf je snel in voor de WOLF Rally Oss - Lustrumedite. Wegens het reserveren van de overnachtingslocatie, sluit de inschrijving op dinsdag 21 maart. 

Zoals ook de eerdere edities van de WOLF Rally Oss, wordt er aandacht gevraagd voor de zeldzame stofwisselingsziekte Batten. Kinderen met de ziekte van Batten lijken bij hun geboorte gezond. Op jonge leeftijd gaan zij steeds slechter zien en worden zij blind. Zij ontwikkelen epilepsie en vervolgens verliezen zij hun spierkracht, motoriek, cognitie, spraakvermogen en hun geheugen. Omdat er op dit moment nog geen behandeling beschikbaar is, sterven deze jongeren meestal tussen hun 15de en 25ste levensjaar. 

Mede dankzij de hulp uit eerdere edities van de WOLF Rally Oss, heeft Stichting Beat Batten kunnen bijdragen aan hoopgevend onderzoek met baanbrekende resultaten. Nu is het tijd om geld in te zamelen voor hoopgevend vervolgonderzoek. Daarom komen alle teams in actie en dragen zij bij aan een toekomst zonder deze vorm van kinderdementie!

Deze rally wil je natuurlijk niet missen! Schrijf je daarom nu in!

 

  https://beatbatten.nl/wolf-rally-oss-no5/