Actieplatform Beat Batten!

Stichting Beat Batten heeft als doel om geld in te zamelen om zo te komen tot een therapie voor genezing of behandeling van de ziekte van Batten. Doe jij mee?

De ziekte van Batten is een stofwisselingsziekte, ook wel metabole ziekten genoemd. Metabole ziekten zijn slopers, letterlijk. Ze maken het lichaam kapot. In plaats van dat het kind opgroeit, begint een proces van onomkeerbare aftakeling, zowel lichamelijk als verstandelijk.

De ziekte van Batten is altijd dodelijk en momenteel is er geen genezing mogelijk. Ook zijn er (nog) geen behandelingen die de ziekte stoppen of vertragen.  Meer informatie over de ziekte van Batten? Ga dan naar Beat Batten, wil je meer weten waar het geld aan wordt besteed lees dan verder over de onderzoeken waar wij aan bijdragen.

Via ons actieplatform kun jij een actie of project steunen of zelf gemakkelijk een eigen actie starten om zo geld in te zamelen voor Beat Batten. Organiseer een motortoer, wandel, fiets, loop hard, doe mee met een marathon of verzamel lege flessen: het maakt niet uit wat je doet want elke actie, groot en klein, is voor ons waardevol. Laat je met deze acties sponsoren. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat er voor deze kinderen een behanding komt. Onze grootste wens is om een therapie te ontwikkelen die de ziekte stopt, of nog beter, geneest!

Vragen over deze actie? Stuur ons een mail.


Zonder onderzoek en zonder medicijnen maken kinderen met Batten geen kans.
Daarom is er Beat Batten!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Heb jij een bijzondere auto (niet elektrisch!) en wil jij meedoen aan de tofste rally van Nederland?   Zaterdag 11 september 2021 wordt de derde WOLF Rally Oss georganiseerd! Voor de 3de keer staat deze rally in het teken van Stichting Beat Batten. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze fantastische samenwerking! De inschrijving is vanaf nu geopend!  Beschik jij over een geldig rijbewijs?Heeft jouw auto een geldig APK bewijs?  Dan ben jij klaar om het inschrijfformulier nu in te vullen! Na het invullen van het inschrijfformulier en betaling via de website, ontvang jij jouw inschrijfbevestiging inclusief het factuur. Daarmee is jouw inschrijving bevestigd! Met jouw deelname draag jij direct bij aan het financieren van onderzoek naar de Ziekte van Batten.  Zodra het maximum van 75 teams is bereikt, wordt de inschrijving gesloten en kan jouw team zich alleen nog via de mail aanmelden voor de wachtlijst. Mochten teams zich terugtrekken voor deelname, wordt de wachtlijst in volgorde van binnenkomst benaderd voor inschrijving aan de deelnemerslijst.  Het inschrijfgeld bedraagt €275,= per team (maximaal 2 teamleden) en is inclusief lunch en diner.
Bekijk alle

Kom ook in Actie en zamel geld in voor Beat Batten. Start zelf een actie of doe mee met je team, collega’s, je klas of vrienden. Jouw steun maakt het mogelijk om kinderen met batten te behandelen en in de toekomst te genezen.

Op het actieplatform kan je eenvoudig een actie aanmaken om geld in te zamelen voor onderzoek. Zelf geen actie starten maar wil je een actie steunen? Dat kan door te doneren op de desbetreffende actiepagina.

Maak ook het verschil voor kinderen met Batten: start nu een actie!

Ik help mee!
Bekijk alle

Wat een helden bij het Deventer Buddy Challenge 2021.

13-09-2021 | 10:21   Met een waanzinnig bedrag van 15.445 euro voor Stichting Beat Batten is zojuist de Deventer Buddy Challenge 2021 afgesloten. 
Lees meer
Bekijk alle
€ 15

Paul Stokhof

26-09-2021 | 19:47 Aan: Soepeltjesz