Actieplatform Beat Batten!

Stichting Beat Batten heeft als doel om geld in te zamelen om zo te komen tot een therapie voor genezing of behandeling van ziekte van Batten. Doe jij mee?

De ziekte van Batten is een stofwisselingsziekte, ook wel metabole ziekten genoemd. Metabole ziekten zijn slopers, letterlijk. Ze maken het lichaam kapot. In plaats van dat het kind opgroeit, begint een proces van onomkeerbare aftakeling, zowel lichamelijk als verstandelijk.

De ziekte van Batten is altijd dodelijk en momenteel is er geen genezing mogelijk. Ook zijn er (nog) geen behandelingen die de ziekte stoppen of vertragen.  Meer informatie over de ziekte van Batten? Ga dan naar Beat Batten, wil je meer weten waar het geld aan wordt besteed lees dan verder over de onderzoeken waar wij aan bijdragen.

Via ons actieplatform kun jij een actie of project steunen of zelf gemakkelijk een eigen actie starten om zo geld in te zamelen voor Beat Batten. Organiseer een motortoer, wandel, fiets, loop hard, doe mee met een marathon of verzamel lege flessen: het maakt niet uit wat je doet want elke actie, groot en klein, is voor ons waardevol. Laat je met deze acties sponsoren. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat er voor deze kinderen een behanding komt. Onze grootste wens is om een therapie te ontwikkelen die de ziekte stopt, of nog beter, geneest!

Vragen over deze actie? Stuur ons een mail.


Zonder onderzoek en zonder medicijnen maken kinderen met Batten geen kans.
Daarom is er Beat Batten!

Read more Read less

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
  View all
18/01/2021 | 17:57

Win items van topsporters

Win items van topsporters in het evenement Winnen voor Batten. Er zijn zijn inmiddels al heel veel te gekke topsport prijzen beschikbaar gesteld. Vier topsportstudenten zetten zich in voor Beat Batten door het evenement Winnen voor Batten te organiseren. Zij hebben prijzen onder andere de volgende prijzen weten te bemachtigen; een gesigneerd shirt van Vitesse speler Bazoer. Maar ook gesigneerde shirts van Ajax speler Klaiber, wielrenner Theo Bos, badminton speelster Selena Piek. Het nummerbord van BMX-er Justin Kimmann en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wil jij weten welke prijzen er allemaal te winnen zijn? Ga naar de actiepagina van Winnen voor Batten, kies uit welk item jij zou willen winnen en doneer. Vergeet niet bij jouw donatie aan te geven welk item jij wilt winnen. Donderdag 21 januari om 20.00 is de livestream en worden de winnaars bekend gemaakt! Met behulp van jouw donatie wordt onderzoek naar de ziekte van Batten gefinancierd!
10
26/01/2021
13:10

Lies Spreeuwenberg

To: Battling For Batten
View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.