Normal 28e9668137c655eb6d000af48a952e0a30340960

Bjorn van Ekeren | Ik loop de IJsselloop voor Beat Batten

Bjorn van Ekeren

Raised

170
68% reached of my target amount € 250
Qr

Still to go:

Als binnen je vriendengroep het noodlot toeslaat, wil je in actie komen. Na drie jaar geen wedstrijd te hebben gelopen, heb ik mijn hardloopschoenen weer aangetrokken en heb ik een doel gesteld: Ik loop de IJsselloop om geld op te halen voor de vreselijke kinderziekte Batten en ga keihard trainen om fit aan de start te staan bij de 15 km. Mijn doel: Zoveel mogelijk geld op te halen voor deze zeldzame ziekte door een mooie sportieve prestatie neer te zetten. Wil je mij steunen?

De ziekte van Batten

Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen.

Shirtsponsors

Het zou tof zijn als we alle deelnemers die voor Beat Batten lopen een eigen herkenbaar shirt kunnen aanbieden. Hiervoor zijn wij dan ook op zoek naar 10 tot 15 bedrijven die 150 euro willen sponsoren in ruil voor hun bedrijfslogo op de achterkant van het shirt. Meer weten? mail naar koos@beatbatten.nl

Na afloop: Meadow op het Deventer Stadsstrand

Meadow op het Deventer Stadsstrand is gedurende deze dag de verzamelplek voor alle lopers voor Beat Batten. Doe mee met de gezamenlijke warming up of kom gewoon na afloop voor een hapje of drankje langs. Om 16:00 uur maken we het eindbedrag van de actie bekend!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.