Normal c949a84c0656da488bab954f7e5a1c695e094b46

Joyce en marijke zamelen in!!!

Joyce Beskers

Raised

525
43% reached of my target amount € 1.200
Qr

Het helpen van kinderen in Nederland met de ziekte Batten door van het deelnemen aan onze 17de (Marijke) en 6de (Joyce) vierdaagse. Sponsor jij ons? Daarmee draag je bij aan het financieren van onderzoek naar deze zeldzame maar helaas ook dodelijke ziekte.

Batten

Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. 

Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.