Samen in de actie voor Beat Batten

RT Stoffenboetiek
van totaal € 500 (0%)

Mijn naam is Rosan Timmermans en ik ben op 1 september 2020 een stoffenwinkel, RT Stoffenboetiek in Twello, begonnen. Ruim een jaar later wil ik mij in de maand december, de maand waarin je extra aandacht geeft aan een ander, graag inzetten voor een goed doel, dat is deze mooie stichting geworden. De hele maand december doneren klanten bij elke aankoop in de winkel automatisch mee, zodat iedereen een eerlijke kans heeft om ook hun steentje bij te dragen voor de stichting Beat Batten. Dat ik gekozen heb voor Beat Batten, is geen vreemde keuze, de 7-jarige Pleun Janssen uit Deventer die lijdt aan de ziekte Batten is voor velen in Twello een bekende dus daarnaast is het gelijk een mooie, lokale actie. Ik hoop dat jullie mij hier mee willen ondersteunen/helpen.
Tot snel bij RT Stoffenboetiek!

Batten
Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.