Aventus zet zich in voor Beat Batten | 2020

Aventus is het regionale opleidingscentrum in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen voor het aanbod van MBO, eductie voor volwassenen en bedrijfsopleidingen. Studenten uit verschillende opleidingsrichtingen zetten zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Beat Batten.

Batten

Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren en onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar. 

Voor Batten is nog geen genezing mogelijk, Batten is dus altijd dodelijk. Ook zijn er geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is er Stichting Beat Batten

300,50
20/03/2020
08:59

ROC Aventus Deventer

To: Schoonheidsopleiding Aventus
View all
  View all
22/01/2020 | 14:26

Beauty behandelingen bij Aventus Apeldoorn voor Beat Batten

In navolging van de eerdere actie van Aventus studenten die ruim € 700,= opbracht, zetten nu ook de studenten van de schoonheidsopleiding zich in voor Beat Batten. Donderdag 30 januari van 17.00 tot 20.00 is het mogelijk om verschillende schoonheidsbehandelingen te boeken. De opbrengsten van deze behandelingen komen allen ten goede van Stichting Beat Batten.  Voor onderstaande behandelingen, maar ook voor support aan deze toppers kun je terecht bij Aventus Apeldoorn, laan van de mensenrechten. Epileren, verven van de wenkbrauwen €7,50 Manicure €7,50 Gellak €20,00 Huidanalyse €5,00  Meer lezen over deze actie? Kijk dan hier.

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.