Buddy Obstacle Run voor Beat Batten | 2021

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 30.000 (4%)

Op 26 juni 2021 zou in Zutphen alsnog de 3de editie van de Buddy Obstacle Run voor Stichting Beat Batten plaatsvinden. Door de COVID-19 maatregelen, is deze editie niet doorgegaan. En daarom kunnen de sponsorteams voor Stichting Beat Batten op 3 oktober deelnemen aan de Buddy Obstacle Run in Hummelo.

Parcours 
De Buddy Obstacle Run staat voor plezier, uitdaging en teamwork! Deelnemers mogen elkaar helpen en kunnen er zo voor zorgen dat iedereen de finish haalt. Het parcours is bij uitstek geschikt voor sportievelingen die een fysieke en mentale uitdaging zoeken. Ook voor wedstrijdlopers is er een startvak aanwezig. Voor wedstrijdlopers is de ideale combinatie om eerst zelf te sporten en vervolgens als buddy mee te lopen met een gehandicapte deelnemer. Meer weten hierover? Stuur dan een mail o.v.v. opgave Buddy! In totaal zijn er 34 uitdagende en ludieke hindernissen. Uiteraard zijn er hindernissen die aangepast zijn om de gehandicapte deelnemer toegang te bieden tot ons evenement.

Er zijn drie afstanden; een 3,5 km parcours, 7 km parcours en 11 km parcours.

Zien wat de Buddy Obstacle Run inhoudt: bekijk dan de filmpjes op dit youtubekanaal.

Laat jij je tijdens deze mooie run sponsoren om geld in te zamelen tegen de ziekte van Batten? Deze vorm van kinderdementie is dodelijk, daarom is onderzoek mogelijk maken naar deze ziekte van levensbelang. Jouw sponsorpagina kun je hier aanmaken.

Bekijk alle
€ 200 23-10-2021 | 07:32 Aan: J.H.Isings basisschool Empe Statiegeldactie
€ 15 10-10-2021 | 09:38 Aan: Let’s run…stop Batten!!
€ 5 04-10-2021 | 07:52 Aan: Team Alex, Hugo en Karlijn
€ 12 03-10-2021 | 20:19 Aan: J.H.Isings basisschool Empe
€ 10 03-10-2021 | 15:25 Aan: J.H.Isings basisschool Empe
Bekijk alle

De sportieve belevenis van 2021

03-09-2021 | 12:50 De Buddy Run zal bij sommigen misschien al wel bekend zijn/ een belletje laten rinkelen, voor anderen is het misschien helemaal nieuw. Wat in 2018 uit een passie voor ‘sport is voor iedereen’ werd geboren is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement met inmiddels een zomer editie en een herfst editie! Helaas gooide corona voor de edities van 2020 en 2021 ook voor de Buddy Runs roet in het eten. In de herfst is er een editie van de Buddy Run in Doetinchem-Hummelo. Deze run kent ook 3 afstanden, maar dan van 3,5 en 7 en 11 km. Hier loopt het parcours door weilanden en bos. Ook bij deze run is de grootste afstand bedoeld voor de fanatieke sporters en zijn de kortere afstanden geschikt voor kinderen, families en deelnemers met een beperking, die ook hier worden geholpen door een buddy.   In 2020 kon de doop van de herfsteditie niet doorgaan vanwege de Coronapandemie, maar op 3 oktober 2021 zal er een feestelijke start zijn vanaf camping Jena te Hummelo. Bestel daarom nu jouw ticket(s) via www.buddyrun.nl en profiteer niet alleen van de aantrekkelijke prijzen maar verzeker jouw deelname.   Zo zullen het aantal startplaatsen worden beperkt om de veiligheid van iedereen te kunnen waarborgen. En als het evenement wederom niet kan doorgaan krijg jij je geld gegarandeerd terug. Dus meerdere redenen om nu alvast een kaartje te scoren! Het doel van de Buddy Run is geïntegreerde sport. Uitdaging zowel voor de topsporter als voor de recreatiesporter en de deelnemer met een beperking. Daarnaast is elke Buddy Run gekoppeld aan een zeldzame kinderziekte, waarvoor aandacht wordt gevraagd en geld voor wetenschappelijk onderzoek wordt verzameld. Zo kan iedere deelnemer zich laten sponsoren door vrienden en bekenden en het daarmee verkregen bedrag gaat voor 100% naar het betreffende goede doel; de stofwisselingsziekte Batten.   Natuurlijk wil de organisatie dat alle sporters veilig kunnen deelnemen aan de Buddy Runs. Voor de deelnemers met een beperking, die kwetsbaar zijn, is voorkomen van letsel en ziekte extra belangrijk. Daarom zullen de Buddy Runs zo ingericht zijn, dat virusoverdracht wordt voorkomen. Hierin worden de voorschriften van het RIVM gevolgd. De maatregelen die de organisatie treft, gelden voor iedereen, dus zowel de deelnemers als de buddy’s als de organiserend vrijwilligers als het publiek. Via de website Coronamaatregelen - Buddy Run en op de dag zelf zal de praktische uitvoering van de maatregelen worden gecommuniceerd.   25 juni 2022 zijn weer terug met een watereditie in Zutphen. Berichten volgen z.s.m.     
Lees meer