Buddy Obstacle Run voor Beat Batten | 2021

Op 26 juni 2021 zou in Zutphen alsnog de 3de editie van de Buddy Obstacle Run voor Stichting Beat Batten plaatsvinden. Door de COVID-19 maatregelen, is deze editie niet doorgegaan. En daarom kunnen de sponsorteams voor Stichting Beat Batten op 3 oktober deelnemen aan de Buddy Obstacle Run in Hummelo.

Parcours 
De Buddy Obstacle Run staat voor plezier, uitdaging en teamwork! Deelnemers mogen elkaar helpen en kunnen er zo voor zorgen dat iedereen de finish haalt. Het parcours is bij uitstek geschikt voor sportievelingen die een fysieke en mentale uitdaging zoeken. Ook voor wedstrijdlopers is er een startvak aanwezig. Voor wedstrijdlopers is de ideale combinatie om eerst zelf te sporten en vervolgens als buddy mee te lopen met een gehandicapte deelnemer. Meer weten hierover? Stuur dan een mail o.v.v. opgave Buddy! In totaal zijn er 34 uitdagende en ludieke hindernissen. Uiteraard zijn er hindernissen die aangepast zijn om de gehandicapte deelnemer toegang te bieden tot ons evenement.

Er zijn drie afstanden; een 3,5 km parcours, 7 km parcours en 11 km parcours.

Zien wat de Buddy Obstacle Run inhoudt: bekijk dan de filmpjes op dit youtubekanaal.

Laat jij je tijdens deze mooie run sponsoren om geld in te zamelen tegen de ziekte van Batten? Deze vorm van kinderdementie is dodelijk, daarom is onderzoek mogelijk maken naar deze ziekte van levensbelang. Jouw sponsorpagina kun je hier aanmaken.

15
25/06/2021
18:13

Robin Woerde

View all

Stichting Beat Batten! is founded in 2007 and is the main charity in the Netherlands that raises money for Batten research.