Normal d70bb4d8151c98e58dae81593854a270ce5e5ad2

Sporten in de Topsport

Raised

0
0% reached of total of € 2.000

Hey jij daar! Wij zijn Aniek van den Aarssen, Famke Boonstra, Rens van Breenen en Wessel van der Aar.  En alle 4 zijn wij topsporters op het topsportcentrum Papendal, in de sporten Wielrennen, Volleybal, Basketbal en Badminton. Wij zetten ons in voor Beat Batten maar daar hebben wij jou ook voor nodig!

Wij willen jou vragen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting. Om jou hiervoor te belonen wordt er een uniek sportevenement georganiseerd waarin er clinics worden gegeven door verschillende topsporters! Naast dat zijn er die dag nog veel meer andere activiteiten waar je deel aan kan nemen.

Hoe zorg je ervoor dat je er bij bent? Voor dit evenement zijn tickets te verdienen, om deze te verdienen moet jij zorgen dat je € 25 euro op weet te halen in jouw omgeving. 

Wil jij meer dan alleen een ticket winnen, namelijk te gekke prijzen zoals een gesigneerd shirt van Nederlands-team volleybalster? Zorg er dan voor dat je zoveel mogelijk geld op weet te halen voor de start van het evenement.

Laat ons weten wat jij hebt opgehaald door te doneren op deze actiepagina en dan zien wij jou op ons evenement!

Een sportieve groet van,

Aniek, Famke, Rens en Wessel